Menu
Patiënt

Smaakmakers in het ziekenhuis

Wanneer je verblijft in ons ziekenhuis, dan doen we graag iets extra’s om dat iets aangenamer te maken. Dat zit ‘m in kleine dagelijkse dingen. In momenten van aandacht, of noem het Sallandse aandacht. Want in deze regio kijken we naar elkaar om en helpen we elkaar. Dat doen we ook in het Deventer Ziekenhuis.

Samen met horecaondernemers uit de regio presenteren we het unieke concept ‘Smaakmakers in het ziekenhuis’. Waarmee we meer beleving aan ons eten en drinken en het verblijf in ons ziekenhuis willen geven.

Culinair extraatje

Elke maand komt een nieuw team ‘smaakmakers’ – koks van restaurants uit de omgeving- met zo’n culinaire verrassing op één van de afdelingen in ons ziekenhuis. Een extraatje dus, waardoor je misschien even vergeet dat je ziek bent. Hiermee willen laten zien dat we niet alleen naar je ziekte of aandoening kijken, maar een waardevolle bijdrage willen leveren aan je leven.

Ondernemer doe je mee?

Het ‘Smaakmakers in ziekenhuis’ concept is laagdrempelig en simpel. Als horecaondernemer bedenk je samen met de contactpersoon van het Deventer Ziekenhuis welke traktatie je zou willen brengen en wanneer. Een bijzonder voorgerechtje, een toetje of iets lekkers bij de koffie? Wij denken met je mee zorgen voor een plekje in onze keuken, enthousiaste begeleiding van een gastheer of -vrouw en natuurlijk voor een leuk ‘PR-momentje’ zodat je bedrijf op een sympathieke manier kan presenteren.

Doe mee!

Wil je meer weten of een keer vrijblijvend sparren over jouw mogelijke deelname aan ‘Smaakmakers in het ziekenhuis’? Neem gerust contact op met Linda Roes, Operationeel Manager Roomservice Deventer Ziekenhuis. Telefoonnummer: 0570 53 62 12. E-mail: l.roes@dz.nl