Menu
Over ons

Innovatie

Vooruitgang. Dat is waar we voor staan. Wij geven ideeën de ruimte om te groeien. We delen kennis, inzichten, plannen en concrete initiatieven om te inspireren. Om mensen, teams en organisaties in beweging te brengen. Want we geloven in ongekende mogelijkheden, in de kracht van innovatie.

Innovatielab

De wereld verandert in rap tempo. Het Innovatielab wil dat iedereen, nu en in de toekomst, de zorg kan krijgen die nodig is. Daar is vernieuwing voor nodig. Dus brengen we bedenkers en makers van nieuwe ideeën voor betere zorg samen. We creëren mogelijkheden en vertalen techniek naar meerwaarde voor patiënten.

Het Innovatielab is er voor patiënten, zorgprofessionals en iedereen in Salland die wil bijdragen aan vooruitgang in de zorg. Het Innovatielab staat voor open, bevlogen en altijd in beweging. Ga je mee?

Bekijk de website

Innovatielijnen

Het Innovatielab ondersteunt (zorg)professionals en patiënten die vooruitgang willen creëren op de volgende thema’s:

  • Regie voor de patiënt
  • Slim gebruik van data
  • Samen in de regio
  • Zorg thuis
  • Slimme kliniek

Stages Projectmanagement en innovatie

Het Deventer Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis, we vinden het belangrijk om te blijven investeren en vernieuwen. Hoe kan de zorg slimmer, zuiniger en vooral beter? Om dit te bereiken worden veel ICT-, zorg- en innovatieprojecten gestart. Denk bijvoorbeeld aan de implementatie van BeterDichtbij, het opzetten van telemonitoring of ontwikkelingen rondom Virtual Reality. Maar ook meer proces- of bedrijfskundige vraagstukken. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de multidisciplinaire oncologische zorg zo patiëntvriendelijk en efficiënt verloopt? In deze projecten hebben we ruimte voor studenten vanuit verschillende HBO en WO opleidingen, zoals gezondheidswetenschappen, toegepaste psychologie, medische informatiekunde en (technische) bedrijfskunde. Heb je interesse om een bijdrage te leveren aan het dynamische zorglandschap? Neem dan contact op met het stagebureau en stuur je CV mee.

De selectieperiode vindt elk jaar plaats rond juni/juli en november/december. Wil je meedoen? Meld je dan aan via het stagebureau.