Menu
Over ons

Organisatie

Het Deventer Ziekenhuis staat voor topklinische en persoonsgerichte zorg. We zijn een betrokken en ambitieuze organisatie die luistert naar patiënten en daardoor continu verbetert. Als trots lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen volgen we de nieuwste ontwikkelingen, investeren veel in innovatie en wetenschappelijk onderzoek.

Jaarlijks nemen we circa 20.000 patiënten op en bezoeken 300.000 patiënten onze poliklinieken. Door Effectory zijn we wederom gekozen tot beste werkgever 2021!

Missie

In het Deventer Ziekenhuis draait goede zorg om aandacht. Aandacht voor kwaliteit, aandacht voor samenwerking, aandacht voor goed werkgeverschap, maar vooral aandacht voor jou. Want goede zorg gaat verder dan de behandeling van een ziekte of aandoening. Het gaat om weten wie jij bent en hoe jij wilt leven. Om een geruststellend gesprek als je daar behoefte aan hebt. En om oog hebben voor de belangrijke mensen om jou heen. Zo zijn we meer dan zo maar een ziekenhuis. Zo zijn we jouw ziekenhuis.

Meer weten?