Menu
Afdelingen

Spoedpost

De Spoedpost bestaat uit de Spoedpost Huisartsenzorg en Spoedeisende hulp. Buiten kantooruren kunt u terecht in de Spoedpost Huisartsenzorg. In de weekend en avonduren is de Spoedpost Huisartsenzorg bereikbaar voor spoedeisende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) is 7 dagen per week, 24 uur per dag open voor volwassenen en kinderen die op de één of andere manier spoedzorg nodig hebben. Op de afdeling werkt een eigen team van SEH-verpleegkundigen en SEH-artsen (KNMG) samen met de medisch specialisten en arts-assistenten van alle afdelingen van ons ziekenhuis.

Contact

Openingstijden

24/7

Hoe kom ik er?

Ingang B

Levensbedreigende situatie?

Bel 112

Zorg nodig overdag?

Bel uw huisarts (of diens vervanger).

Verzorgingsgebied

De Spoedpost verzorgt Spoedpost Huisartsenzorg voor de regio: Bathmen, Broekland, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Epse, Gorssel, Haarle, Heeten, Holten, Laren, Luttenberg, Mariënheem, Markelo, Nieuw Heeten, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wesepe en Wilp.

Spoedzorg nodig na een ingreep of opname?

Als er in de eerste week symptomen optreden die te maken hebben met de operatie of het ziektebeeld (hoge koorts, nabloeding en/of heftige pijn), neem contact op met de betreffende polikliniek. Buiten kantoortijden neemt u contact op met de Spoedeisende Hulp. Neem na de eerste week bij klachten contact op met uw huisarts.

Aandoeningen