Menu
Afdelingen

Spoedpost

De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) is 7 dagen per week, 24 uur per dag open voor volwassenen en kinderen die op de één of andere manier spoedzorg nodig hebben. Op de afdeling werkt een eigen team van SEH-verpleegkundigen en SEH-artsen (KNMG) samen met de medisch specialisten en arts-assistenten van alle afdelingen van ons ziekenhuis.

De artsen en medewerkers van de Spoedpost Huisartsenzorg en de Spoedeisende Hulp werken buiten kantooruren samen in de Spoedpost om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij acute gezondheidsproblemen.

Openingstijden

24/7

Hoe kom ik er?

Ingang B

Levensbedreigende situatie?

Bel 112

Zorg nodig overdag?

Bel uw huisarts (of diens vervanger).

Spoedzorg nodig buiten kantoortijd?

Op de website van Spoedpost Huisartsen Deventer vindt u informatie over de huisartsenpost. Hier kunt u door een aantal vragen te beantwoorden advies krijgen of het nodig is om te bellen naar de Spoedpost Huisartsen.

Meer weten?

Spoedzorg nodig na een ingreep of opname?

Als er in de eerste week symptomen optreden die te maken hebben met de operatie of het ziektebeeld (hoge koorts, nabloeding en/of heftige pijn), neem contact op met de betreffende polikliniek. Buiten kantoortijden neemt u contact op met de Spoedeisende Hulp. Neem na de eerste week bij klachten contact op met uw huisarts.

Verzorgingsgebied

De spoedpost verzorgt spoedeisende huisartsenzorg voor de regio: Bathmen, Broekland, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Epse, Gorssel, Haarle, Heeten, Holten, Luttenberg, Mariënheem, Markelo, Nieuw Heeten, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wesepe en Wilp.

Aandoeningen