Menu
Afdelingen

Spoedeisende Hulp

De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) is 7 dagen per week, 24 uur per dag open voor volwassenen en kinderen die op de één of andere manier spoedzorg nodig hebben. Op de SEH ontvangt het Deventer Ziekenhuis jaarlijks zo’n 17.000 patiënten. Ongeveer 40% hiervan wordt uiteindelijk opgenomen in het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Openingstijden

24/7

Hoe kom ik er?

Looproute B

Levensbedreigende situatie?

Bel 112

Zorg nodig overdag?

Bel uw huisarts (of diens vervanger).

Spoedzorg nodig buiten kantoortijd?

Bel de Spoedpost Huisartsenzorg Deventer en omstreken 0570 50 17 77

Spoedeisende hulp nodig na een ingreep of opname?

Bent u opgenomen geweest in het Deventer Ziekenhuis of geopereerd? Als er in de eerste week plotseling symptomen optreden die te maken hebben met de operatie of het ziektebeeld (hoge koorts, nabloeding, slecht genezende wond en/of heftige pijn), neem dan direct contact op met de Spoedeisende Hulp, tel.: 0570 53 53 00. In andere gevallen kunt u contact opnemen met de polikliniek. Neem na deze week bij klachten contact op met uw huisarts.

Spoedeisende zorg nodig?

De afdeling Spoedeisende hulp is een dynamische afdeling waar snel handelen van groot belang is. Daarbij maakt het niet uit of het letsel van de patiënt eenvoudig is of zeer zwaar, wij zijn voorbereid. Op de afdeling werkt een eigen team van SEH-verpleegkundigen en SEH-artsen (KNMG) samen met de medisch specialisten en arts-assistenten van alle afdelingen van ons ziekenhuis. Ook werkt de afdeling ‘s avonds en in het weekend samen met de Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO). Wij noemen dit de Spoedpost Deventer. Deze post verzorgt spoedeisende huisartsenzorg tijdens de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen. Ze doet dit voor de regio: Bathmen, Broekland, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Epse, Gorssel, Haarle, Heeten, Holten, Luttenberg, Mariënheem, Markelo, Nieuw Heeten, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wesepe en Wilp.