Menu
Afdelingen

Spoedpost

De Spoedpost bestaat uit de Spoedpost Huisartsenzorg en Spoedeisende hulp. Buiten kantooruren kunt u terecht in de Spoedpost Huisartsenzorg. In de weekend en avonduren is de Spoedpost Huisartsenzorg bereikbaar voor spoedeisende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) is 7 dagen per week, 24 uur per dag open voor volwassenen en kinderen die op de één of andere manier spoedzorg nodig hebben. Op de afdeling werkt een eigen team van SEH-verpleegkundigen en SEH-artsen (KNMG) samen met de medisch specialisten en arts-assistenten van alle afdelingen van ons ziekenhuis.

Contact

Bereikbaarheid

24/7

Hoe kom ik er?

Ingang B

Levensbedreigende situatie?

Bel 112

Zorg nodig overdag?

Bel uw huisarts (of diens vervanger).

Dringend een huisarts nodig buiten kantoortijden

Op de website van Spoedpost Huisartsen kunt u door een aantal vragen te beantwoorden advies krijgen of het nodig is om te bellen naar de Spoedpost Huisartsen.

Spoedzorg nodig na een ingreep/opname?

Treden er in de 1e week klachten op die te maken hebben met de operatie of het ziektebeeld (hoge koorts, nabloeding en/of heftige pijn), neem dan contact op met de polikliniek. Neem buiten kantoortijden, via de receptie van het Deventer Ziekenhuis, contact op met de Spoedeisende Hulp. Neem na de 1e week bij klachten contact op met uw huisarts.

Verzorgingsgebied

De Spoedpost verzorgt Spoedpost Huisartsenzorg voor de regio: Bathmen, Broekland, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Epse, Gorssel, Haarle, Heeten, Holten, Laren, Luttenberg, Mariënheem, Markelo, Nieuw Heeten, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wesepe en Wilp.