Menu
Over ons

Kwaliteit

Patiënten vertrouwen het Deventer ziekenhuis hun gezondheid toe. Dit vertrouwen beantwoorden wij met een persoonlijke benadering, een hoge kwaliteit en veiligheid van zorg.

Kwaliteit en veiligheid

Patiënten vertrouwen het Deventer ziekenhuis hun gezondheid toe. Dit vertrouwen beantwoorden wij met een persoonlijke benadering, een hoge kwaliteit en veiligheid van zorg. Daarvoor bieden we onze patiënten hoogwaardige diagnostiek, behandeling en zorg. Maar we zetten ook nadrukkelijk in op de combinatie van zorg, onderzoek en opleiding. Juist omdat die combinatie de kwaliteit op krachtige wijze versterkt. Tot slot, luisteren we heel goed naar wat patiënten van ons vinden. Die feedback helpt ons om onze kwaliteit continu te verbeteren.

We onderscheiden, in navolging van het Institute of Medicine zes dimensies van kwalitatief goede zorg:

- patiëntveiligheid,
- klantgerichtheid,
- effectiviteit,
- tijdigheid,
- efficiëntie,
- gelijkheid

Deze staan bij ons centraal als we zorg inrichten en toetsen.

Ziekenhuischeck.nl

Op Ziekenhuischeck.nl kunt u terecht voor informatie over onze zorgkwaliteit. Ook kunt u deze informatie vergelijken met die van andere zorginstellingen. Met de Ziekenhuischeck.nl geven alle ziekenhuizen in Nederland inzicht in hun kwaliteitsgegevens, en bieden zo waardevolle keuze-informatie voor een groot aantal behandelingen.