Menu
Over ons

Meedenkers van het Deventer Ziekenhuis

Binnen het Deventer Ziekenhuis vinden we uw mening erg belangrijk. Voelt u zich betrokken bij ons ziekenhuis en wilt u graag meedenken? Word dan lid van de meedenkers van het Deventer Ziekenhuis. Als meedenker kunt u uw mening geven over de kwaliteit van onze zorg en onze service. Zo worden we samen nog beter.

Lees voor

Doet u mee?

Als u meedoet ontvangt u 3 tot 5 keer per jaar een uitnodiging per e-mail voor een online vragenlijst. Hierin kunt u meedenken over verschillende onderwerpen. Zoals onze medische zorg, het gebouw of andere zaken die voor u belangrijk kunnen zijn. Het is niet voor persoonlijke ervaringen of klachten. Dan verwijzen we u graag naar onze pagina "Uw ervaring telt".

Om deel te nemen aan de meedenkers van het Deventer Ziekenhuis hoeft u niet naar het ziekenhuis te komen. U vult de vragenlijsten namelijk gewoon online in. U besluit zelf wanneer en aan welk onderzoek u deelneemt. Ook kunt u zich op ieder moment weer uitschrijven.

Ja, ik doe graag mee

Het verwerken van uw gegevens

Uw reactie en mening die u via de vragenlijst invult worden anoniem verwerkt. Wij nemen uw privacy serieus en delen nooit uw persoonlijke gegevens met derden.

"Onze zorg draait om u. Als patiënt en als bezoeker. Daarom hechten we veel waarde aan uw mening en inbreng in beslissingen die we nemen."

- Patiëntenraad

Meedoen is geheel vrijblijvend

Wij waarderen het enorm als u uw ervaringen met het Deventer Ziekenhuis wilt delen. Door alle ervaringen kunnen we onze zorg en service steeds op het hoogste niveau houden. Uw deelname aan de online vragenlijst verplicht u tot niets. Ook kunt u op ieder moment weer stoppen.

Resultaten

De resultaten uit het onderzoek worden gedeeld met de Patiëntenraad en andere belanghebbenden in het Deventer Ziekenhuis. Dit is afhankelijk van het onderwerp van een onderzoek. De Patiëntenraad richt zich speciaal op de belangen de patiënten van het Deventer Ziekenhuis. Ook adviseert zij de Raad van Bestuur over onderwerpen die voor patiënten belangrijk zijn.

Heeft u vragen?

Mail uw vraag of opmerking over de Meedenkers van het Deventer Ziekenhuis naar marcom@dz.nl. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vragen en antwoorden

  • U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hier om u aan te melden.

  • Als u meedoet ontvangt 3 tot 5 keer per jaar een uitnodiging per e-mail voor een online vragenlijst. Hierin kunt u meedenken over verschillende onderwerpen. Zoals onze medische zorg, het gebouw of andere zaken die voor u belangrijk kunnen zijn.

  • U kunt zich uitschrijven door u af te melden. Aan het eind van elke nieuwsbrief staat een link waarmee u zich kunt uitschrijven. Na uitschrijving benaderen wij u niet meer voor onderzoeken.

  • We respecteren uw privacy. Uw gegevens (zoals uw e-mailadres) worden uitsluitend gebruikt om u uit te nodigen voor een onderzoek. Wij geven uw gegevens nooit door aan derden en gebruiken ze ook niet voor andere doeleinden. Uw reactie en mening die u via de vragenlijst invult worden anoniem verwerkt. Wij nemen uw privacy serieus en delen nooit uw persoonlijke gegevens met derden.

  • Werkt de link naar de vragenlijst niet? Kopieer dan de link vanuit de uitnodigingsmail naar de adresbalk van uw internetbrowser. Wanneer dit het probleem niet oplost, kunt u contact opnemen via marcom@dz.nl.

  • Nee, deelname is niet verplicht. Als u een keer geen tijd of zin heeft om een enquête in te vullen, kunt u de uitnodiging negeren. U blijft gewoon lid als meedenker van het Deventer Ziekenhuis.