Menu
Bezoek

Bezoektijden

Vanwege de uitbraak van het coronavirus neemt het Deventer Ziekenhuis extra maatregelen voor het bezoek aan ons ziekenhuis. Lees deze maatregelen voordat u een bezoek brengt aan ons ziekenhuis.

Kan ik op bezoek komen bij een patiënt?

Belangrijk

Wij vragen u om niet naar het ziekenhuis te komen als:

  • U klachten heeft zoals hoesten, verkoudheid, koorts, benauwdheid en/of plotseling verlies van reuk en/of smaak.
  • U momenteel in thuisquarantaine moet. Dit kan zijn omdat u in contact bent geweest met iemand die corona heeft. Of omdat u in een risicogebied (op vakantie) bent geweest met code oranje of rood.

Lees meer

Verpleegafdeling A2, B2, C2, D2 en G2

Per patiënt mag er 1 bezoeker tussen 15:00 en 17:00 uur op bezoek komen en 1 bezoeker tussen 18:00 en 19:30 uur. Met meer dan 1 persoon naar het ziekenhuis komen en dan om beurten naar binnen gaan, mag helaas niet. Deze regel geldt niet voor ouders van opgenomen kinderen tot 18 jaar

Intensive care

Op de Intensive Care mogen er per patiënt maximaal 2 bezoekers komen tussen 13:30-15:00 en 19:00 -20:30 uur. Meldt u zich hiervoor eerst bij de receptie hoofdingang omdat u persoonlijke beschermingsmiddelen nodig heeft om de Intensive Care afdeling op te kunnen.

Hartbewaking/Eerste Harthulp (CCU)

In overleg met de verpleegkundige is het mogelijk dat 1 bezoeker tussen 11.00 - 11.30 uur, 1 bezoeker 14.30 - 15.00 uur en 1 bezoeker 19.30 - 20.00 uur op bezoek komt.

Afdeling Dialyse

In verband met de oplopende besmettingen van corona is bezoek op de dialyse-afdeling niet meer toegestaan. Dit kan alleen in overleg bij nieuw startende patiënten.

Verloskunde

Op afdeling verloskunde mag er per patiënt 1 bezoeker tussen 19.00 en 20.00 uur op bezoek komen. Je mag niet met meer mensen naar het ziekenhuis komen en er mag niet gewisseld worden van bezoek tijdens het bezoekuur.

Neonatologie

Ouders/verzorgers mogen voor hun kind zorgen. Twee keer per week mag er 1 bezoeker in plaats van een ouder meekomen of een broertje of zusje met ouders.

Kinderafdeling/Kinderdagbehandeling

Ouders, broertjes en zusjes zijn van harte welkom. Uitzondering hierop zijn de dag-opnames voor de allergologie of de kinderdagbehandeling. In verband met de 1,5 meter mag er maar 1 ouder of verzorger meekomen voor deze dagbehandeling.

Dagbehandeling

Patiënten die naar de Dagbehandeling komen voor een behandeling kunnen geen begeleider meenemen of bezoek ontvangen. Wordt u gebracht dan kan uw begeleider u naar de balie van de afdeling brengen en u weer ophalen als de behandeling klaar is.

Chemokuur/immunotherapie op verpleegafdeling E2

Patiënten die een chemo- of immunotherapie krijgen, mogen 1 begeleider meenemen tijdens de behandeling.

Wakend bezoek

In overleg met de verpleegkundige is het mogelijk dat maximaal 2 bezoekers op de afdeling komen. Zij mogen dan - desgewenst - met 2 andere bezoekers wisselen. Er is geen maximum aan het aantal keren dat bezoek mag rouleren (tenzij het de zorg in de weg staat), als er maar niet meer dan 2 bezoekers zijn. Wissel op buiten op het terrein van het ziekenhuis. Familie wordt verzocht buiten het ziekenhuis te wachten om zo besmetting voor ons personeel en groepsvorming te voorkomen. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en eerst melden bij de balie van de verpleegafdeling.