Menu
Patiënt

BeterDichtbij app

De BeterDichtbij app is een eenvoudige en veilige app, waarmee u direct in contact komt met uw behandelaar van het Deventer Ziekenhuis.

Patiënten kunnen eenvoudig een vraag stellen en bijvoorbeeld een foto of bestand uitwisselen met hun arts of zorgverlener.

Veilig en betrouwbaar

Reumatologie, Oncologie, Kindergeneeskunde en de Medische Psychologie zijn de eerste afdelingen die beginnen met de app van BeterDichtbij. Heeft u een (medische) vraag? Via de gratis app kunt u, op uitnodiging van uw zorgverlener, makkelijk en veilig appen met uw eigen arts of andere zorgverlener. Gewoon vanaf uw eigen mobiele telefoon, waar u ook bent. Uiteraard is BeterDichtbij veilig en uw privacy gewaarborgd.

Persoonlijk contact

U kunt eenvoudig een vraag stellen via de BeterDichtbij app en naar uw behandelaar sturen. Dat kan op elk moment van de dag met uw mobiele telefoon of tablet. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie. Het Deventer Ziekenhuis maakt alleen gebruik van de berichtenfunctie. Heeft u een dringende vraag? Wacht dan niet, maar bel naar de afdeling waar u onder behandeling bent.

BeterDichtbij app activeren

Uw arts of andere zorgverlener kan u persoonlijk uitnodigen om BeterDichtbij te gebruiken. Na de eenvoudige en eenmalige registratie kunt u via BeterDichtbij uw medische vraag stellen. In onderstaande video ziet u hoe u zich makkelijk en veilig registreert voor BeterDichtbij.

Download de folder

Meer informatie over berichten sturen met de BeterDichtbij app leest u in de folder.

Vragen?

Heeft u vragen over BeterDichtbij of heeft u hulp nodig bij het installeren van de app? Neem dan contact op met de servicedesk van BeterDichtbij: (085) 27 35 398 of bekijk de meestgestelde vragen op de website van BeterDichtbij.

Wilt u ook appen met uw arts of zorgverlener? Vraag gerust naar de mogelijkheden op de afdeling waar u onder behandeling bent.

BeterDichtbij op uw computer?

BeterDichtbij op uw computer gebruiken kan ook om berichten te sturen aan uw zorgverlener.

Meer informatie

Waarom kiezen patiënten voor BeterDichtbij?

  • Direct in gesprek met uw arts.
  • Makkelijk vanaf uw eigen plek en op uw moment.
  • Uw gesprek is overal en altijd na te lezen.
  • Veilig en betrouwbaar.