Menu
Afdelingen

Deventer Ziekenhuis Academie

Werken in een ziekenhuis zoals het Deventer Ziekenhuis vereist van professionals dat zij hun kennis van het eigen vakgebied actueel houden en verdiepen. Leren, ontwikkelen en innoveren is daarom expliciet opgenomen in onze visie en missie en we zijn trots lid van de Samenwerkende Topklinische Opleidingsziekenhuizen.

We kennen een eigen afdeling voor opleiding, leren, ontwikkeling, onderzoek en innovatie: de Deventer Ziekenhuis Academie. Deze afdeling draagt bij aan een goede ondersteuning van opleidings- en onderzoeksfuncties en is het kenniscentrum waar elke medewerker en medisch specialist terecht kan voor ondersteuning bij leer-, opleidings- en onderzoeksvragen. We werken nauw samen met andere partners in de zorg en met relevante onderwijsinstellingen, zoals o.a. de UMC’s, Hogescholen en ROC’s.

Contact

(0570) 53 61 70

Bereikbaarheid

08:00 - 17:00 uur

Opleiden leidt tot betere zorg

Het Deventer Ziekenhuis is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Daar zijn we trots op. Het is een erkenning voor de energie die we continu willen steken in topklinische zorg, opleiden, onderzoek en innovatie.

www.stz.nl