Menu

Vrienden

Als Vrienden van het Deventer Ziekenhuis willen we het bezoek of verblijf van patiënten aangenamer maken. Door extraatjes te realiseren als aanvulling op de medische zorg en begeleiding. En bij te dragen aan projecten die de zorg van vandaag en de toekomst nog beter maken.

Samen maken wij het verschil

Dit doen we niet alleen. Maar samen met betrokken bedrijven en inwoners uit Salland. Met elkaar realiseren we waardevolle vriendendiensten. Van een piano in de centrale hal tot de aanschaf van de shuttlebus die je van de parkeerplaats naar de hoofdingang brengt.

Wetenschappelijk onderzoek

De Vrienden van het Deventer Ziekenhuis willen graag bijdragen aan zinvolle wetenschappelijk onderzoeken die de zorg van vandaag en in de toekomst beter maken en innovaties stimuleren.

Jij ook? Word dan vriend.

Meer informatie

Sallandse aandacht

Met Sallandse aandacht willen zorgverleners van het Deventer Ziekenhuis een stapje extra zetten voor de patiënt en zijn of haar familie.

Toch zijn er ook extraatjes waarvoor we de hulp inschakelen van onze Vrienden, want sommige dingen kunnen niet uit het reguliere zorgbudget worden gefinancierd.