Menu

Uw ervaring telt

Uw ervaring telt in het verbeteren van onze zorg. Wij vinden het fijn om te horen wat u goed, maar ook minder goed ervaren heeft. Mede door uw feedback kunnen wij blijven leren en verbeteren. Het meten van de ervaringen doen we met vragenlijsten

Hoe kan ik als patiënt mijn ervaring delen?

Op deze pagina kon u altijd via een formulier uw ervaring met ons delen. Dit hebben we omgedraaid. Bent u patiënt en hebben we uw e-mailadres? Dan sturen we u mogelijk na uw bezoek aan een van onze poliklinieken of een ziekenhuisopname via e-mail een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek. In de e-mail staat een link naar het onderzoek. Het kan dus zijn dat wij u op verschillende momenten in het jaar u een vragenlijst toesturen. Deze ontvangt u via het opgegeven mailadres dat bij ons bekend is.

Toestemming

U mag zelf bepalen of u wilt deelnemen. Heeft u uw e-mail adres opgegeven? Dan gebruiken wij deze voor het versturen van de vragenlijst. Via MijnDZ kunt u ook uw toestemming hiervoor aanpassen.

Focusgroep, een spiegelgesprek of een interview

Naast deze vragenlijsten kunt u ook benaderd worden voor deelname aan een focusgroep, een spiegelgesprek of een interview. Binnen de focusgroep vraagt een medewerker van het Deventer Ziekenhuis een groep patiënten naar hun mening. Bij spiegelbijeenkomsten is er een onafhankelijk persoon die een groep patiënten naar hun mening vraagt.

Word meedenker van het Deventer Ziekenhuis

Wilt u op een andere manier met ons meedenken over hoe we de zorg kunnen verbeteren? Wordt dan een meedenker van het Deventer Ziekenhuis.