Menu

Uw ervaring telt

Wat is uw ervaring in het Deventer Ziekenhuis? Wat vindt u goed gaan? Wat kan er beter? Vertel het ons. Geef ons tips of deel uw klacht, daar leren wij ook weer van. Zo helpt u mee onze zorg en service verder te verbeteren. We staan altijd open voor uw mening en ideeën.

Aandacht voor jou

Voor ons als Deventer Ziekenhuis draait goede zorg om aandacht. Aandacht voor kwaliteit, aandacht voor samenwerking, maar vooral aandacht voor u.

Want goede zorg gaat verder dan de behandeling van een ziekte of aandoening. Het gaat om weten wie u bent en hoe u wilt leven. Om een geruststellend gesprek als u daar behoefte aan hebt. En om oog hebben voor de belangrijke mensen om u heen. Zo zijn we meer dan zo maar een ziekenhuis. Vandaar: Jouw leven. Jouw Deventer Ziekenhuis.

Wat is uw ervaring met onze zorg? Wat vindt u goed gaan? Wat kan er beter? Vertel het ons. Geef ons tips, daar leren wij ook weer van. Of deel uw klacht met ons. Zo helpt u mee onze zorg en service verder te verbeteren. We staan altijd open voor uw mening en ideeën.

ZorgkaartNederland

We staan open voor uw feedback. Die kunt u met ons delen, maar ook eenvoudig online via ZorgkaartNederland van Patiëntenfederatie NPCF. Op deze website waarderingen patiënten waarderen onze zorg met een 8,7 gemiddeld.