Menu

Uw ervaring telt

Wat is uw ervaring in het Deventer Ziekenhuis? Wat vindt u goed gaan? Wat kan er beter? Vertel het ons. Geef ons tips of deel uw klacht, daar leren wij ook weer van. Zo helpt u mee onze zorg en service verder te verbeteren. We staan altijd open voor uw mening en ideeën.

Een ervaring met ons delen

U kunt hier eenvoudig uw ervaring met ons delen. Uw mening telt in het verbeteren van onze zorg. Wij horen graag uw ervaring met onze zorgverlening. Wij vinden het fijn om te lezen wat u goed, maar ook minder goed ervaren heeft. Mede door uw feedback kunnen wij blijven leren en verbeteren. Gebruik hiervoor deze vragenlijst.Zorgkaart Nederland

U kunt uw feedback ook met ons delen via ZorgkaartNederland van Patiëntenfederatie NPCF.

Aandacht voor jou

Voor ons als Deventer Ziekenhuis draait goede zorg om aandacht. Aandacht voor kwaliteit, aandacht voor samenwerking, maar vooral aandacht voor u.

Want goede zorg gaat verder dan de behandeling van een ziekte of aandoening. Het gaat om weten wie u bent en hoe u wilt leven. Om een geruststellend gesprek als u daar behoefte aan hebt. En om oog hebben voor de belangrijke mensen om u heen. Zo zijn we meer dan zo maar een ziekenhuis. Vandaar: Jouw leven. Jouw Deventer Ziekenhuis.

Wat is uw ervaring met onze zorg? Wat vindt u goed gaan? Wat kan er beter? Vertel het ons. Geef ons tips, daar leren wij ook weer van. Of deel uw klacht met ons. Zo helpt u mee onze zorg en service verder te verbeteren. We staan altijd open voor uw mening en ideeën.