Menu
Bezoek

Services

Een verblijf in het Deventer Ziekenhuis moet zo prettig mogelijk zijn voor patiënten en bezoekers. Daarom bieden we u een uitgebreid aanbod van handige, prettige en leuke services. Hier vindt u een overzicht van de faciliteiten die ons ziekenhuis te bieden heeft.

Eten en drinken

Wij staan voor goede en verantwoorde voeding. Voor onze patiënten en onze bezoekers. Daarom bieden we verschillende eet- en drinkfaciliteiten.

Eet- en drinkservice op de kamer

Patiënten die in ons ziekenhuis verblijven krijgen 's ochtends en 's middags bezoek van de buffetwagen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende broodjes. Rond 16.00 uur kunt u zelf een avondmaaltijd samenstellen, of kiezen uit één de drie menu's. Bezoek kan in alle gevallen tegen een kleine vergoeding mee-eten.

Bezoekersrestaurant

Het bezoekersrestaurant is open van maandag tot en met vrijdag van 8.30-19.00 uur. En op zaterdag en zondag van 11.30-19.00 uur.
We openen in eerste instantie met een verkleind assortiment met koffie thee en wat lekkers. Er zijn tien tafels met per tafel twee stoelen. Zo is er maximaal plek voor twintig bezoekers op 1,5 meter afstand. In eerste instantie is er een verkleind take away-assortiment zodat doorloop plaats kan vinden. Gasten kunnen zelf hun producten pakken en alleen aan de kassa koffie/thee bestellen. Alles wordt in disposables verpakt en meegegeven.

Roomservice

We willen dat u zich welkom voelt in ons ziekenhuis. Daarom werken er goedlachse, gastvrije roomservicemedewerkers die elke dag eten en drinken langs brengen, schoonmaken en als het moet een helpende hand bieden.