Menu
Bezoek

Services

Een verblijf in het Deventer Ziekenhuis moet zo prettig mogelijk zijn voor patiënten en bezoekers. Daarom bieden we u een uitgebreid aanbod van handige, prettige en leuke services. Hier vindt u een overzicht van de faciliteiten die ons ziekenhuis te bieden heeft.

Eten en drinken

Wij staan voor goede en verantwoorde voeding. Voor onze patiënten en onze bezoekers. Daarom bieden we verschillende eet- en drinkfaciliteiten.

Eet- en drinkservice op de kamer

Patiënten die in ons ziekenhuis verblijven krijgen 's ochtends en 's middags bezoek van de buffetwagen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende broodjes. Rond 16.00 uur kunt u zelf een avondmaaltijd samenstellen, of kiezen uit één de drie menu's. Bezoek kan in alle gevallen tegen een kleine vergoeding mee-eten.

Bezoekersrestaurant

Tijdens de corona-periode was het bezoekersrestaurant gesloten. Vanaf 2 juni is het restaurant weer (deels) open.

Er is een take away-assortiment zodat doorloop plaats kan vinden. Er zijn tien tafels met overal twee stoelen. Zo is er maximaal plek voor twintig bezoekers, op 1,5 meter afstand. Wat anders is dan voor de corona-tijd, is dat gasten zelf hun producten pakken en alleen aan de kassa koffie/thee bestellen. We starten met koffie, thee en frisdranken, belegde broodjes en verpakte koeken. Alles wordt in disposables/verpakt meegegeven. Het bezoekersrestaurant kan maar beperkte aantal producten aanbieden en er kunnen (tijdelijk) geen warme maaltijden gehaald worden. Er kan betaald worden met contant geld, maar pinnen blijft de voorkeur.

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur.
  • Zaterdag, zondag en feestdagen van 12.00 uur tot 19.30 uur.

Roomservice

We willen dat u zich welkom voelt in ons ziekenhuis. Daarom werken er goedlachse, gastvrije roomservicemedewerkers die elke dag eten en drinken langs brengen, schoonmaken en als het moet een helpende hand bieden.