Menu
Bezoek

Services

Een verblijf in het Deventer Ziekenhuis moet zo prettig mogelijk zijn voor patiënten en bezoekers. Daarom bieden we u een uitgebreid aanbod van handige, prettige en leuke services. Hier vindt u een overzicht van de faciliteiten die ons ziekenhuis te bieden heeft.

Eten en drinken

Wij staan voor goede en verantwoorde voeding. Voor onze patiënten en onze bezoekers. Daarom bieden we verschillende eet- en drinkfaciliteiten.

Eet- en drinkservice op de kamer

Patiënten die in ons ziekenhuis verblijven krijgen 's ochtends en 's middags bezoek van de buffetwagen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende broodjes. Rond 16.00 uur kunt u zelf een avondmaaltijd samenstellen, of kiezen uit één de drie menu's. Bezoek kan in alle gevallen tegen een kleine vergoeding mee-eten.

Bezoekersrestaurant

In het Deventer Ziekenhuis laten we iedereen genieten van gezond en lekker eten en drinken. Patiënten, medewerkers en bezoekers. Een gezond en lekker aanbod draagt namelijk bij aan herstel van patiënten, een gezonde werkomgeving voor medewerkers en een betere keuze voor bezoekers. FooDZ is een ontspannen plek waar u kunt wachten, ontmoeten en bijkomen. Wanneer u meer tijd hebt kun u er een kop koffie drinken en iets lekkers eten tijdens het bijpraten. Heeft u weinig tijd? U kunt altijd iets meenemen voor onderweg. FooDZ is een ontmoetingsplek voor iedereen in het ziekenhuis. Het is een plek van verbinding, als kloppend hart van ons ziekenhuis. Met een lange aanschuif tafel maar ook met zitjes die wat meer privacy geven om je geliefde te omarmen voor steun en toeverlaat

U kunt bij ons de hele dag terecht voor een rijk gevulde salade, belegde sandwich en wraps maar ook voor warme gerechten, gebak en softijs. In de avond worden warme maaltijden op bestelling bereid. Ook patiënten die zijn opgenomen in het ziekenhuis zijn welkom om hun (warme) maaltijd in het restaurant te eten.

FooDZ is geopend van

  • maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur.
  • Feestdagen, zaterdag en zondag van 10.30 tot 19.00 uur

Food wall

Buiten deze openingstijden kunt u terecht bij onze gezonde ‘Food Wall’. Uit deze vitrinekast kunt u onder andere broodjes en salades halen op ieder tijdstip van de dag. U betaalt met uw pinpas. U kunt de gezonde ‘Food Wall’ vinden aan de zijkant van het restaurant in onze centrale hal.

Bezoekersrestaurant FooDZ

Roomservice

We willen dat u zich welkom voelt in ons ziekenhuis. Daarom werken er goedlachse, gastvrije roomservicemedewerkers die elke dag eten en drinken langs brengen, schoonmaken en als het moet een helpende hand bieden.