Menu
Leren

Stages

Echt leren doe je in de praktijk. Daarom leiden we zelf mensen op, en bieden we scholen plek voor stagiaires en afstudeerders. Met een stage krijg jij het vak in de vingers en leren wij van jou. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Stage en afstuderen

Kom stage lopen bij het Deventer Ziekenhuis

Ben je op zoek naar een stage of afstudeerplek? Kom dan kijken naar de opties binnen het Deventer Ziekenhuis! In het Deventer Ziekenhuis bieden we op verschillende afdelingen stagemogelijkheden. Wil jij weten wat er voor jou mogelijk is? En of jouw onderwijsinstelling samenwerkt met het Deventer Ziekenhuis? We werken onder andere samen met Saxion en Aventus. Zo bieden we mogelijkheden aan voor stageplekken in de zorg en op vele andere afdelingen van het Deventer Ziekenhuis.

Stagebureau

Om de stages zo goed mogelijk te regelen heeft het Deventer Ziekenhuis een Stagebureau. Heb je een vraag met betrekking tot een stage, kijk dan eens bij meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij dan kan je altijd contact opnemen met het Stagebureau.

Neem contact op met het Stagebureau

Projectmanagement en innovatie

Het Deventer Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis, we vinden het belangrijk om te blijven investeren en vernieuwen. Hoe kan de zorg slimmer, zuiniger en vooral beter? Om dit te bereiken worden veel ICT-, zorg- en innovatieprojecten gestart. Denk bijvoorbeeld aan de implementatie van BeterDichtbij, het opzetten van telemonitoring of ontwikkelingen rondom Virtual Reality. Maar ook meer proces- of bedrijfskundige vraagstukken. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de multidisciplinaire oncologische zorg zo patiëntvriendelijk en efficiënt verloopt? In deze projecten hebben we ruimte voor studenten vanuit verschillende HBO en WO opleidingen, zoals gezondheidswetenschappen, toegepaste psychologie, medische informatiekunde en (technische) bedrijfskunde. Heb je interesse om een bijdrage te leveren aan het dynamische zorglandschap? Neem dan contact op met het stagebureau en stuur je CV mee.

De selectieperiode vindt elk jaar plaats rond juni/juli en november/december. Wil je meedoen met de eerste selectieronde voor de stageperiode vanaf september 2022? Meld je dan aan via het stagebureau.