Menu
Leren

Stages

Echt leren doe je in de praktijk. Daarom leiden we zelf mensen op, en bieden we scholen plek voor stagiaires en afstudeerders. Met een stage krijg jij het vak in de vingers en leren wij van jou. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

De werkplek is jouw beste leerplek

Een stage in het Deventer Ziekenhuis is nooit vrijblijvend. Jij hebt een opleidingsdoel; wij een verplichting. Je stelt een plan op en we maken afspraken over wat je gaat doen, wat je leert, wie je begeleidt en wat je eindproduct is. Bij een stage van minimaal 4 weken krijg je een vergoeding; universitaire studenten uitgezonderd.

Stagemogelijkheden in het Deventer Ziekenhuis
In het Deventer Ziekenhuis bieden we op verschillende afdelingen stagemogelijkheden. Daarvoor werken we met diverse onderwijsinstellingen samen. Wil je weten wat er voor jou mogelijk is?

1. Zoek in dit overzicht jouw opleiding op;
2. Kijk in de rechter kolom of jouw school of opleidingsinstituut samenwerkt met Deventer Ziekenhuis.
3. Is dit het geval? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar stagebureau@dz.nl.

Stagemogelijkheden in het Deventer Ziekenhuis

In het Deventer Ziekenhuis bieden we op verschillende afdelingen stagemogelijkheden. Daarvoor werken we met diverse onderwijsinstellingen samen. Wil je weten wat er voor jou mogelijk is? In onderstaande overzicht zoek je jouw opleiding op en bekijk of jouw school of opleidingsinstituut samenwerkt met Deventer Ziekenhuis. Is dit het geval? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar stagebureau@dz.nl.

Bekijk het overzicht

Wil je een vraag stellen aan één van onze collega's?

Neem dan contact op met het Teaching Hospital.

Stuur een mail

Wil je graag stagelopen bij het Facilitair Bedrijf?

Je kunt bij ons stagelopen van de roomservice tot linnendienst en van magazijn tot de postkamer. Bekijk hier het overzicht. Interesse? Stuur een mail en vermeld hierin duidelijk om welke stageplaats het gaat, welke opleiding je doen en hoe we je kunnen bereiken!

Stuur je CV en korte motivatie

“Hier leer je wat échte verantwoordelijkheid is”

– Margot de Wilde, stagiaire