Menu
Leren

Stages

Echt leren doe je in de praktijk. Daarom leiden we zelf mensen op, en bieden we scholen plek voor stagiaires en afstudeerders. Met een stage krijg jij het vak in de vingers en leren wij van jou. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

De werkplek is jouw beste leerplek

Een stage in het Deventer Ziekenhuis is nooit vrijblijvend. Jij hebt een opleidingsdoel; wij een verplichting. Je stelt een plan op en we maken afspraken over wat je gaat doen, wat je leert, wie je begeleidt en wat je eindproduct is. Bij een stage van minimaal 4 weken krijg je een vergoeding; universitaire studenten uitgezonderd.

Reageren?

Met ROC Aventus en met Saxion hebben we goede afspraken over het aantal stageplaatsen en afstudeermogelijkheden. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan je CV met een uitgebreide motivatiebrief naar het stagebureau van je school. Het stagebureau heeft contact met ons ziekenhuis en zorgt voor de definitieve plaatsing van stagiaires.

Wil je een vraag stellen aan één van onze collega's?
Neem dan contact op met het Teaching Hospital of stuur een mail naar: opleiding@dz.nl

Stagemogelijkheden in het Deventer Ziekenhuis

In het Deventer Ziekenhuis bieden we op verschillende afdelingen stagemogelijkheden. Daarvoor werken we met diverse onderwijsinstellingen samen. Wil je weten wat er voor jou mogelijk is? Download dan dit overzicht van stageplaatsen in het Deventer Ziekenhuis.

“Hier leer je wat échte verantwoordelijkheid is”

– Margot de Wilde, stagiaire