Menu
Leren

Stages

Echt leren doe je in de praktijk. Daarom leiden we zelf mensen op, en bieden we scholen plek voor stagiaires en afstudeerders. Met een stage krijg jij het vak in de vingers en leren wij van jou. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Stage en afstuderen

Kom stage lopen bij het Deventer Ziekenhuis

Ben je op zoek naar een stage of afstudeerplek? Kom dan kijken naar de opties binnen het Deventer Ziekenhuis! In het Deventer Ziekenhuis bieden we op verschillende afdelingen stagemogelijkheden. Wil jij weten wat er voor jou mogelijk is? En of jouw onderwijsinstelling samenwerkt met het Deventer Ziekenhuis? We werken onder andere samen met Saxion en Aventus. Zo bieden we mogelijkheden aan voor stageplekken in de zorg en op vele andere afdelingen van het Deventer Ziekenhuis.

Stagebureau

Om de stages zo goed mogelijk te regelen heeft het Deventer Ziekenhuis een Stagebureau. Heb je een vraag met betrekking tot een stage, kijk dan eens bij meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij dan kan je altijd contact opnemen met het Stagebureau.

Snuffelstage/ oriëntatie stage

Het Deventer Ziekenhuis krijgt vaak verzoeken van middelbare scholieren of zij één of meerdere dagen kunnen meelopen binnen het Deventer Ziekenhuis. Helaas faciliteren wij hier niet in, dit heeft te maken met privacy en wet- en regelgeving. Om scholieren wel de mogelijkheid te bieden een indruk te krijgen van het ziekenhuis organiseren wij aankomend najaar weer een opleidingsmarkt. Daarnaast houden wij één keer per twee jaar een open dag. Voor actuele data houdt de website en sociale media in de gaten.

Neem contact op met het Stagebureau