Menu
Goedemiddag. Waarmee kunnen wij helpen?
Contact

Het Deventer Ziekenhuis is te bereiken via telefoonnummer: 0570 53 53 53.

Locatie Deventer
Nico Bolkesteinlaan 75
7416 SE Deventer

Routebeschrijving

Spoed

Levensbedreigende situatie?
Bel 112

Zorg nodig overdag (08.00-17.00 uur)?
Bel uw huisarts

Deze verwijst indien nodig naar ziekenhuis of Spoedpost. 1 begeleider mag mee per patiënt

Zorg nodig buiten kantoortijd?
Bel de Spoedpost Huisartsenzorg 0570 50 17 77

Specialistische centra

 • Het Kinderallergie Behandelcentrum is het expertise- en behandelcentrum voor diagnostiek, behandeling en ondersteuning van kinderen met allergieën. Wij behandelen dagelijks kinderen met hooikoorts, eczeem, astma en een voedselallergie. De impact van een allergie kan groot zijn en het Kinderallergie Behandelcentrum is er om te helpen dat uw kind een normaal mogelijk leven kan leiden.

  Bij het Kinderallergie Behandelcentrum krijgt u één aanspreekpunt, hoogwaardige expertise en snelle diagnose.

  Lees verder
 • Het Oorcentrum Deventer biedt hoogwaardige zorg voor patiënten met oor- en gehooraandoeningen. Verminderd gehoor kan een ernstige hindernis zijn voor de dagelijkse communicatie thuis en op het werk. In veel gevallen kunnen we aan deze oor- en gehoorproblemen iets doen.

  De afdeling KNO - Heelkunde vormt samen met het Audiologisch centrum, dat een dependance heeft op onze eigen poli, het Oorcentrum Deventer.

  Lees verder
 • In het Deventer Ziekenhuis zijn we gespecialiseerd in de behandeling van cornea aandoeningen, oftewel hoornvlies behandelingen. Per jaar worden in Nederland zo’n 1500 hoornvliestransplantaties uitgevoerd. Het Deventer Ziekenhuis neemt daarvan zo’n 7 procent voor zijn rekening. Er wordt wetenschappelijk onderzoek verricht op het gebied van de cornea. En werken wij nauw samen met Academische Ziekenhuizen, de Nederlandse Transplantatie Stichting en de Hoornvlies patiëntenvereniging.

  Lees verder
 • In het Schouder en Elleboog centrum zien we dagelijks veel patiënten met schouder- en elleboogproblemen. Ons team bestaan uit twee gespecialiseerde orthopedisch chirurgen, drie fysiotherapeuten, vier musculoskeletale radiologen en een gespecialiseerd verpleegkundige. Het centrum heeft een bovenregionale functie, waarnaar vanuit heel Noord-Oost Nederland wordt verwezen bij complexe schouder- en elleboogproblemen.

  Lees verder
 • Het Expertisecentrum Patellofemorale chirurgie legt zich toe op de behandeling van patellofemorale artrose. Jaarlijks worden ongeveer 160 knieschijf protheses geplaatst in Nederland, waarvan 60 tot 80 in het Deventer Ziekenhuis.

  Lees verder
 • De afdeling Maag-, Darm- en Lever (MDL) ziekten is erkend expertisecentrum in Nederland. De darmsparende behandelingen zijn een voorbeeld van topklinische zorg.

  Lees verder
 • Het Expertisecentrum Heupfracturen van het Deventer Ziekenhuis maakt deel uit van de trauma-unit van het ziekenhuis. In deze volledig geïntegreerde trauma-unit zijn drie gecertificeerde orthopedisch chirurgen en twee traumachirurgen werkzaam. Er is sprake van een uitstekende multidisciplinaire organisatie van zorg, gedurende het hele zorgtraject.

  Heupfracturen Expertisecentrum

Jouw leven.

Als je met zorg te maken krijgt, dan krijg je vaak ook met zorgen te maken. Klein of groot, om je eigen gezondheid of die van een dierbare. We doen er alles aan om je op je gemak te stellen en te helpen. Dat doen we met Sallandse aandacht. We kijken verder dan je ziekte of aandoening. Ons ziekenhuis levert graag een bijdrage aan het leven zoals jij dat wilt leven. Jouw leven. Graag tekenen we al die verhalen op.

Lees hier de verhalen