Menu
Afdelingen

Schouder en Elleboog Expertise Centrum Deventer

In ons centrum zien we dagelijks veel patiënten met schouder- en elleboogproblemen. Ons team bestaan uit twee gespecialiseerde orthopedisch chirurgen, drie fysiotherapeuten, vier musculoskeletale radiologen en een gespecialiseerd verpleegkundige. Ons centrum heeft een bovenregionale functie, waarnaar vanuit heel Noord-Oost Nederland wordt verwezen bij complexe schouder- en elleboogproblemen.

Contact

(0570) 53 51 55

Bereikbaarheid

08:00-12:30 uur
13:30-16:00 uur

Hoe kom ik er?

Route 75

Topklinische zorg

Het Schouder en Elleboog Expertise Centrum is opgenomen in het STZ Topklinisch Zorgregister. Dat toetst de kwaliteit van hooggespecialiseerde en complexe zorgfuncties, ‘topklinische zorg’ genoemd, binnen de topklinische ziekenhuizen.

Meer informatie

Zelf de beste behandeling bepalen

Het is belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de beste behandelmogelijkheden voor uw schouder of elleboog klachten. Hierbij kunt u gebruik maken van de website keuzehulp. Zo kunt u zich voorbereiden op het gesprek met uw orthopedisch chirurg en gerichte vragen stellen over de mogelijke behandeling. Samen met uw chirurg kiest u voor een behandeling die het beste bij u past.

Meer informatie