Menu
Over ons

Jouw leven. Jouw Deventer Ziekenhuis

In het Deventer Ziekenhuis draait goede zorg om aandacht. Aandacht voor kwaliteit, aandacht voor samenwerking, aandacht voor goed werkgeverschap, maar vooral aandacht voor jou.

Want goede zorg gaat verder dan de behandeling van een ziekte of aandoening. Het gaat om weten wie jij bent en hoe jij wilt leven. Om een geruststellend gesprek als je daar behoefte aan hebt. En om oog hebben voor de belangrijke mensen om jou heen. Zo zijn we meer dan zo maar een ziekenhuis. Vandaar: Jouw leven. Jouw Deventer Ziekenhuis.

Aandacht. Voor jou

Als je met zorg te maken krijgt, dan krijg je vaak ook met zorgen te maken. Klein of groot, om je eigen gezondheid of die van een dierbare. We weten hoe dat is. Daarom doen we er alles aan om je op je gemak te stellen en te helpen. Dat doen we met aandacht. Met Sallandse aandacht. We kijken verder dan je ziekte of aandoening. We kijken naar jou en de mensen om je heen. Jouw leven, daar begint het voor ons.

Net even iets extra's

Aandacht voor jou betekent een glimlach van de receptiemedewerker bij binnenkomst. Een gezellig praatje, soms zelfs in het dialect, met onze gastvrouwen. Het betekent 'Comfort Talk' voor spannende gesprekken of behandelingen, waardoor je minder pijn en angst ervaart en sneller herstelt. Het betekent een privéconcert van de Bedside Buskers aan de rand van je bed, of een Verwendag voor (ex-) borstkankerpatiënten. Of de Smaakmakers, waarbij we meer beleving aan ons eten en drinken en het verblijf in ons ziekenhuis willen geven. Het is net even iets extra's wanneer je dat nodig hebt.

Jouw verhaal

We willen weten wie jij bent en hoe jij je leven wilt leven. Dat vormt de basis voor jouw behandelplan. We zijn open en geven je zoveel mogelijk eigen regie.
We vinden het belangrijk dat je weet wat er in jouw dossier en behandelplan staat. Daarom kun je via www.mijndz.nl op een een veilige manier gegevens inzien, afspraken plannen en zelfs handige online vragenlijsten beantwoorden. Daardoor blijft er meer tijd over om persoonlijk over jouw behandeling te praten.