Menu

Over ons

Het Deventer Ziekenhuis staat voor topklinische en persoonsgerichte zorg. We zijn een betrokken en ambitieuze organisatie die luistert naar patiënten en daardoor continu verbetert. Als trots lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen volgen we de nieuwste ontwikkelingen, investeren veel in innovatie en wetenschappelijk onderzoek.

Jaarlijks nemen we circa 20.000 patiënten op en bezoeken 300.000 patiënten onze poliklinieken. In 2018 zijn we verkozen tot Beste Werkgever in de zorg.

Waar staan we voor?

Goede zorg draait voor ons om aandacht. Aandacht voor kwaliteit, aandacht voor samenwerking, maar vooral aandacht voor onze patiënt en iedereen daar omheen. Of dat nu een partner is, een naaste, een familie lid of een mantelzorger. Onze zorgprofessionals kijken verder dan de behandeling van een ziekte of aandoening. We willen weten wie onze patiënt is, en hoe hij of zij wil leven. We hebben aandacht voor iemands omgeving en voor een aangenaam verblijf. Zo maken we onze zorg dichtbij en persoonlijk.