Menu

Verwijzers

Deze pagina is bedoeld voor verwijzers uit Deventer en omstreken. U vindt hier specifieke informatie over de zorg van ons ziekenhuis, verwijzingen naar ons ziekenhuis, maar ook informatie over transmurale samenwerkingen, overleglijnen en nieuws.

Nieuws over coronavirus? Bekijk hier de nieuwsbrieven.

Informatie over het zorgverlenersportaal

Deventer Ziekenhuis heeft een nieuw Zorgverlenersportaal waarvan een aantal onderdelen en functionaliteiten nog in ontwikkeling is. In onderstaand overzicht ziet u een overzicht van deze ontwikkelpunten. Deze lijst is opgesteld in afstemming met de HCDO. In de status is terug te lezen of het verbeterpunt opgelost kan worden en wanneer de tijdslijn al bekend is, wordt deze ook afgegeven.

Nieuws over digitaal lab-aanvragen via het Zorgverlenersportaal

Vanaf woensdag 12 februari 12:00 uur is het digitaal aanvragen van bloedonderzoeken via het Zorgverlenersportaal beschikbaar voor alle huisartsen en verpleeghuisartsen. Klik hier voor de handleiding voor het aanvragen van bloedonderzoeken via het Zorgverlenersportaal. Vragen of problemen kunnen gemeld worden bij het DZ via het mailadres: supportgroep@dz.nl. Vragen? Bekijk hier onze FAQ.

Actieplan verbetering Zorgverlenersportaal

Er wordt elke dag gewerkt aan het oplossen van nieuwe issues. Het is helaas niet mogelijk om aan te geven welke issues in welke volgorde worden opgelost. In de rechterkolom 'status' vullen we in welke issues (op korte termijn) opgelost worden en geven we een indicatie voor welke issues een langere doorlooptijd moet worden aangehouden.

Belangrijk om te weten voordat u inlogt:

  • Het portaal functioneert alleen goed onder Internet Explorer met Java. U kunt hier de laatste versie van Java vinden en installeren.
  • U heeft een UZI-pas nodig om te loggen.
  • Voor het gebruik van de UZI-pas is een kaartlezer en software nodig. Klik hier voor meer informatie over deze pas, de handleidingen en de software voor het installeren van de UZI paslezers.

Vragen?
Heeft u vragen over de overgang en/of het gebruik van het nieuwe zorgverlenersportaal? Stuur dan een mail naar: supportgroep@dz.nl

Regionaal Transferpunt

Het Regionaal Transferpunt Salland ondersteunt in de zoektocht naar een plek voor patiënten die (tijdelijk) niet thuis kunnen verblijven en zorg elders nodig hebben. Inzet is iedereen de juiste ondersteuning en zorg te bieden. Het RTP biedt ondersteuning aan huisartsen, huisartsenpost en de Spoedeisende Hulp. Contact: 0570 53 53 53 of via de RTP-website.