Menu
Werken

ANIOS en AIOS

Wil jij aan de slag in ons ziekenhuis? Als arts (niet) in opleiding tot specialist in het Deventer Ziekenhuis heb je een prachtige baan. Hoe ontdek je welke mogelijkheden er zijn? We delen graag de verhalen van onze arts-assistenten.

Lees voor

ANIOS en AIOS bij Deventer Ziekenhuis

Het Deventer Ziekenhuis heeft een goede werksfeer en oprechte interesse in de ander. We staan stil bij de persoonlijke zorgen en behoefte van de patiënt, of de mensen daar omheen. Een stapje extra zetten in onzekere tijden voor de ander, dat zit in ons DNA. Sallandse aandacht noemen we dat. Zo maken we onze zorg dichtbij en persoonlijk, en dat maakt het werken prettig.

Topklinisch

Daarnaast zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis. We bieden veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Ook dát is een voorwaarde om goede zorg te bieden. Kennis, begrip en innovatie zijn voor ons deom ongekend goede zorg te bieden. Zo blijven we bouwen aan een inspirerende werkomgeving voor onze professionals van vandaag én morgen.

Wil jij ook komen werken in het Deventer ziekenhuis? Zie dan hieronder de vacatures.

Meer weten over A(N)IOS worden in het Deventer Ziekenhuis?

WIl je meer weten over ons opleidingsaanbod? We bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en goede begeleiding en coaching.

Meer informatie