Menu

Werken

In het Deventer Ziekenhuis draait goede zorg om aandacht. Aandacht voor kwaliteit, aandacht voor samenwerking, aandacht voor goed werkgeverschap, maar vooral aandacht voor de patiënt.

Die goede zorg begint bij vakkundige en gemotiveerde zorgverleners en medewerkers die ons ziekenhuis als een fijne werkplek ervaren. Met ruimte voor persoonlijke groei en aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé.

Aandacht voor goed werkgeverschap

We willen onze patiënt persoonlijke aandacht en de beste zorg geven. Dus investeren we veel in goed werkgeverschap. We bieden je in het Deventer Ziekenhuis een fijne plek om te werken, waar je wordt gezien, waar je je kunt ontwikkelen en het verschil kan maken.

Opleiden zit in ons DNA

Onderwijs en opleiden van de artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners zit in ons DNA. We zijn lid zijn van de Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ). Daar zijn we trots op. Het is een mooie opdracht om voortdurend energie te blijven steken in topklinische zorg, in opleiden, in onderzoek en in innovatie.

Beste werkgever van Nederland

We zorgen er als grootste werkgever van Deventer voor dat medewerkers prettig, gezond en veilig kunnen werken. En bieden alle kansen voor groei en ontwikkeling. Niet voor niets zijn we in 2021 bekroond tot Beste Nederlandse werkgever in de categorie ziekenhuizen. Met hoge scores op thema's als bevlogenheid, betrokkenheid, tevredenheid en klantgerichtheid.

Over onze organisatie