Menu
Verwijzers

Zorgverlenersportaal

Het Deventer Ziekenhuis maakt gebruik van het Zorgverlenersportaal om medische gegevens uit te wisselen met ketenpartners. Dit portaal biedt daarnaast de mogelijkheid voor externe zorgverleners om digitaal diagnostische onderzoeken aan te vragen, waaronder bloedonderzoeken en radiologieonderzoeken.

Algemene informatie

Het Deventer Ziekenhuis zet het Zorgverlenersportaal in om patiëntinformatie te delen met andere zorgverleners (o.a. huisartsen en apothekers). Het gaat hierbij onder andere om afspraken- en opnameoverzichten, verstuurde brieven en labuitslagen. Het delen van patiëntinformatie gebeurt alleen na expliciete toestemming van de patiënt. Het Zorgverlenersportaal biedt daarnaast voor externe zorgverleners ook de mogelijkheid om digitaal onderzoeken aan te vragen, waaronder bloedonderzoek en radiologieonderzoek.

Wilt u gebruik maken van het Zorgverlenersportaal, klik hier voor meer informatie. Heeft u vragen over het gebruik van het Zorgverlenersportaal? Stuur dan een mail naar: supportgroep@dz.nl

Stuur een mail

MijnDZ: het portaal voor patiënten

Patiënten kunnen via het patiëntenportaal, MijnDZ, online veilig en eenvoudig hun afspraken, behandelverslagen, brieven en overige medische gegevens inzien. In de toekomst zullen meer functies worden toegevoegd, zoals het zelf kunnen maken en wijzigen van afspraken en het voeren van e-consultaties.