Menu
Werken

Verpleegkundigen

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan? Als verpleegkundige in het Deventer Ziekenhuis heb je een prachtige baan. Zorg is mensenwerk, en daar sta jij voor. Je vervult een belangrijke rol in de dagelijkse zorg rondom de patiënt. Jij maakt het verschil in hoe zij het verblijf op onze afdeling ervaren. Hoe ontdek je welke mogelijkheden er zijn? We delen graag de verhalen van onze verpleegkundigen.

Lees voor

Verpleegkundige bij Deventer Ziekenhuis

Je hebt als verpleegkundige in het Deventer Ziekenhuis met uiteenlopende specialismen te maken. Je schakelt in werktempo, prioriteiten en tussen verschillende handelingen zodat de zorg voor de patiënt op een optimale manier wordt uitgevoerd. Jij zorgt ervoor dat de patiënt in de juiste handen is. Het Deventer Ziekenhuis heeft een goede werksfeer en oprechte interesse in de ander. We staan stil bij de persoonlijke zorgen en behoefte van de patiënt, of de mensen daar omheen. Een stapje extra zetten in onzekere tijden voor de ander, dat zit in ons DNA. Sallandse aandacht noemen we dat. Zo maken we onze zorg dichtbij en persoonlijk, en dat maakt het werken prettig.

Topklinisch

Daarnaast zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis waar jij écht de kans krijgt om door te groeien. We bieden veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Ook dát is een voorwaarde om goede zorg te bieden. Kennis, begrip en innovatie zijn voor ons deom ongekend goede zorg te bieden. Zo blijven we bouwen aan een inspirerende werkomgeving voor onze professionals van vandaag én morgen.

Wil jij ook komen werken in het Deventer ziekenhuis? Zie dan hieronder de vacatures.

Verpleegkundigen op instagram

Heb jij onze instagramaccount voor en door verpleegkundigen al gezien? Hier kun je zien wat het werken op de verschillende verpleegafdelingen inhoudt.

Bekijk account

Verpleegkundig platform

Verpleegkundigen zijn een belangrijke beroepsgroep binnen het Deventer Ziekenhuis. Hun bijdrage aan zorginhoudelijke ontwikkelingen is van groot belang. De Verpleegkundige Advies Raad (VAR), het verpleegkundig platform en de Chief Nursing Officer (CNO) geven hier samen met verpleegkundigen inhoud aan.