Menu

Coronavirus

We begrijpen dat u zich zorgen maakt over het coronavirus. We nemen maatregelen om patiënten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting met het coronavirus. Daarom verloopt een bezoek aan het ziekenhuis op dit moment anders dan u gewend bent. Hier vindt u alle relevante informatie m.b.t. tot corona terug.

Lees voor

Naar het Deventer Ziekenhuis? Volg deze regels:

  • Neem een eigen mondneusmasker mee. Er geldt - conform het landelijk beleid - geen mondkapjesplicht meer voor patiënten of bezoekers. Onze zorgverleners dragen tijdens een behandeling of onderzoek een mondneusmasker als u binnen 1,5 meter van uw zorgverlener komt.

  • We gaan terug naar de normale bezoekregeling. Per patiënt mogen 2 bezoekers per bezoekuur op bezoek komen. Klik hier voor de volledige bezoekregeling en tijden.

    De bezoekregels voor COVID patiënten in de kliniek en op de Intensive Care blijven wel aangescherpt. Hier gelden twee bezoekmomenten met maximaal 1 bezoeker per patiënt per bezoekuur. De bezoeker is verplicht om een mondneusmasker en een spatbril te dragen. Deze ontvangt u zo nodig op de afdeling.
  • Denk eraan om in ons ziekenhuis zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden, zowel naar andere patiënten als naar zorgverleners.