Menu

Coronavirus

We begrijpen dat u zich zorgen maakt over het coronavirus. We nemen maatregelen om patiënten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting met het coronavirus. Daarom verloopt een bezoek aan het ziekenhuis op dit moment anders dan u gewend bent. Hier vindt u alle relevante informatie m.b.t. tot corona terug.

Lees voor

Aanscherping bezoekregeling COVID patiënten verpleegafdeling en IC

De bezoekregels voor COVID patiënten in de kliniek en op de IC zijn aangescherpt. Er gelden nog wel twee bezoekmomenten maar met maximaal 1 bezoeker per patiënt per bezoekuur. De bezoeker is verplicht om een mondneusmasker en een spatbril te dragen. Deze ontvangt u zonodig op de afdeling.

Naar het Deventer Ziekenhuis? Volg deze regels:

  • Kom zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak. Neem een begeleider mee als dit nodig is. Om volle wachtkamers te voorkomen, kunnen we aan begeleiders vragen om buiten of in de auto te wachten.
  • Neem een eigen mondneusmasker mee. Er geldt - conform het landelijk beleid - geen mondkapjesplicht meer voor patiënten of bezoekers. Onze zorgverleners dragen tijdens een behandeling of onderzoek een mondneusmasker als u binnen 1,5 meter van uw zorgverlener komt.

  • We gaan terug naar de normale bezoekregeling. Per patiënt mogen 2 bezoekers per bezoekuur op bezoek komen.
  • Denk eraan om in ons ziekenhuis 1,5 meter afstand te houden, zowel naar andere patiënten als naar zorgverleners.