Menu

Afspraak, opname, operatie

Het Deventer Ziekenhuis neemt maatregelen rond uw afspraak aan ons ziekenhuis. Daarom verloopt uw bezoek aan het ziekenhuis op dit moment anders dan u gewend bent. We vragen uw begrip hiervoor.

Maatregelen

Ter bevestiging dat uw afspraak doorgaat, ontvangt u drie werkdagen daarvoor een SMS-bericht (mocht u die melding aan hebben staan).

Wat moet ik doen als ik naar het ziekenhuis kom?

Heeft u op de dag van uw afspraak klachten als koorts, neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of plotseling verlies van reuk en/of smaak? Dan vragen we het volgende van u:

  • Desinfecteer uw handen en zet een mondneusmasker op bij binnenkomst van het ziekenhuis.

Begeleiders zijn weer welkom om mee te komen.

Terug naar het overzicht

Bloedafname alleen op afspraak

In het ziekenhuis en op onze servicepunten in de regio kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. In het patiëntportaal MijnDZ kunt u zelf online een bloedafname afspraak maken in MijnDZ. Dit kan op een eenvoudige manier, wanneer het u uitkomt.

Lees meer

Hartfilmpje alleen op afspraak

Heeft u een verwijzing van uw huisarts voor een hartfilmpje (ECG)? Bel dan altijd eerst even voor een afspraak. Zo voorkomen we dat het onverwacht vol wordt in onze wachtkamers. U kunt bellen naar (0570) 53 5000.

Lees meer

Informatie voor zwangeren

Met het echocentrum Fetura, verloskundigenpraktijken, de gynaecologen en de kraamzorgorganisaties in de regio zijn er afspraken gemaakt omtrent het coronavirus. Op de site van Geboortezorg Salland leest u alle maatregelen en veelgestelde vragen.

Lees meer