Menu

Wie is mijn behandelaar?

Het is belangrijk om te weten wie uw behandelaar is. Uw medisch specialist is altijd eindverantwoordelijk voor uw behandeling. Maar goede zorg is altijd teamwork. U kunt te maken krijgen met verschillende zorgverleners. Met wie? We leggen het u hier graag uit.

We zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis. Dit betekent dat we veel investeren in opleiding, scholing en onderzoek. Die combinatie houdt ons scherp. We blijven goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en het zorgt ervoor dat we de beste zorg voor u blijven leveren.

In ons ziekenhuis kunt u te maken krijgen met verschillende zorgverleners. Belangrijk om te weten, is dat zij altijd onder supervisie werken van een medisch specialist of van een arts in opleiding tot medisch specialist. Uw behandelend specialist is hoofdbehandelaar en blijft altijd eindverantwoordelijk voor uw behandeling.

We vinden het belangrijk dat u weet door wie u wordt geholpen in ons ziekenhuis. Daarom bespreken we dit vooraf met u. Dat doen we bij het maken van een poliklinische afspraak en voorafgaand aan een onderzoek, ingreep of opname. Verder bieden we u hier graag inzicht in wie u kunt tegenkomen tijdens uw behandeling, onderzoek of opname. Dat zijn:

Wie is wie?

In ons ziekenhuis komt u veel meer zorgverleners tegen. Zoals de roomservicemedewerkers, laboranten en fysiotherapeuten. Als u precies wilt weten wie er aan uw bed kan staan, kunt u terecht op: www.wiestaateraanmijnbed.nl.

Overzicht specialisten

Maak hier kennis met onze specialisten.