Menu
Patiënt

Over onze verpleegkundigen

Op een verpleegafdeling in ons ziekenhuis werken vaste teams van verpleegkundigen. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het bewaken van de gezondheid van onze patiënten en het leveren en coördineren van de dagelijkse zorg. Verpleegkundigen begeleiden onze patiënten in alle stappen van opname tot ontslag.

Over de verpleegkundigen in ons ziekenhuis

Op een verpleegafdeling in ons ziekenhuis werken vaste teams van verpleegkundigen. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het bewaken van de gezondheid van onze patiënten en het leveren en coördineren van de dagelijkse zorg. Verpleegkundigen begeleiden onze patienten in alle stappen van opname tot ontslag.

Dit betekent ook dat u altijd met vragen en problemen bij onze verpleegkundigen terecht kunt. Indien nodig schakelt de verpleegkundige andere hulpverleners in, zoals bijvoorbeeld uw behandelend arts. Omdat het Deventer Ziekenhuis een opleidingsziekenhuis is, komt u regelmatig leerlingen-verpleegkundigen, verpleegkundigen in opleiding of stagiaires tegen. Zij werken altijd onder supervisie van een ervaren collega.