Menu

Onze Vrienden

Wanneer je vriend wordt van het Deventer Ziekenhuis, kom je in goed gezelschap. We zijn er trots op dat we al diverse particulieren en bedrijven als vriend te hebben. Dankzij hen hebben we al een aantal mooie projecten gerealiseerd.

Sonodruk: 'Samen het verschil maken'

De Vrienden van het Deventer Ziekenhuis realiseerde de afgelopen jaren, samen met betrokken bedrijven en inwoners uit Salland, waardevolle vriendendiensten. Zoals een shuttlebus die patiënten en bezoekers van de parkeerplaats naar de hoofdingang brengt. Sonodruk uit Heino is al ruim vijftien jaar leverancier van het Deventer Ziekenhuis en is sinds drie jaar ook Vriend.

Ferdi Zwerink, directeur van Sonodruk, draagt het ziekenhuis een warm hart toe. Ferdi: ‘Het is mooi om te zien, dat wat een ziekenhuis zelf niet lukt, Vrienden wel mogelijk kunnen maken. Zoals een speeltafel in de wachtkamer voor de kinderen. Als je als patiënt in het ziekenhuis komt, dan wil je ook dat het zo aangenaam mogelijk is. Het is fijn om hier als Vriend bij betrokken te zijn en zo samen het verschil te maken. Daarnaast vinden we het belangrijk om als regionaal bedrijf de regio te ondersteunen.’

Sonodruk komt elke week wel in het Deventer Ziekenhuis. Ferdi: ‘We doen meer dan alleen drukwerk leveren. We denken graag mee wat er mogelijk is, zo staan er ook door ons geleverde kartonnen poppen in de centrale hal. De manier waarop we samenwerken is uniek. We leveren het verpakte drukwerk af bij het magazijn en dan hoeft het intern alleen nog maar uitgedeeld te worden over de afdelingen.’

Vriend worden?

In het ziekenhuis kom je meestal niet voor je plezier. Als Vrienden van het Deventer Ziekenhuis willen we het bezoek of verblijf van patiënten aangenamer maken: door extraatjes te realiseren als aanvulling op de medische zorg en begeleiding. En bij te dragen aan projecten en onderzoeken die de zorg nog beter maken. Draag jij het Deventer Ziekenhuis een warm hart toe en wil je jouw waardering tonen? Dat kan door onze vriendenstichting te steunen. Bijvoorbeeld met een vaste jaarlijkse bijdrage, wat fiscaal aantrekkelijk kan zijn. Eenmalig doneren kan natuurlijk ook! Op onze website kun je een project kiezen waaraan je graag bijdraagt.

Meer informatie