Menu

Vriendenprojecten

Er zijn verschillende ‘wensen’ die vanuit patiënten, bezoekers en medewerkers van het Deventer Ziekenhuis zijn bedacht. Bedoeld als extraatje, om het bezoek of verblijf in het ziekenhuis net een beetje aangenamer te maken. Met deze vriendenprojecten kunnen we mooie doelen realiseren in het Deventer Ziekenhuis. Bekijk hier al onze lopende en gerealiseerde vriendenprojecten.

Portable beamer

Een projectie van de dierentuin, wandelen in het bos of vissen in de oceaan. Dit kan allemaal met de Qwiek. Dit is een portable beamer die beelden projecteert op muur of plafond. Dit kan bijvoorbeeld ingezet worden als een kind een onderzoek moet ondergaan en een infuus krijgt toegediend. De geprojecteerde beelden hebben een rustgevend effect op de patiënt, maar ook familie en zorgverleners worden er rustig van.

Afleiding en ontspanning

Op de kinderafdeling is de Qwiek nu al in gebruik en werd er gretig gebruik van gemaakt. De geprojecteerde beelden hebben een rustgevend effect. Het is een vorm van “ultimate” zen dat ontstaat, past perfect bij Comfort Talk. Door afleiding breng je de patiënt in een andere mood. De gemiddelde onderzoekskamer of behandelkamer is toch erg medisch en steriel. Zeker voor kinderen geen prettige omgeving. Door de Qwiek kun je een ruimte heel simpel veel patiëntvriendelijker maken. En het apparaat is super simpel te bedienen en in het gehele ziekenhuis in te zetten.

Doneer voor nog twee portable beamers

Het Deventer Ziekenhuis wil deze portable beamer ook graag aanschaffen voor de dagbehandeling en geriatrie. Help je mee om dit project te realiseren? Doe meteen jouw donatie.

Wat fijn dat je ons project steunt. Klik hieronder op ‘Doneren’ dan open je automatisch de veilige iDEAL-betaalmodule om je donatie te voltooien.