Menu

Zelf online een vervolgafspraak maken

In het patiëntportaal MijnDZ kunnen patiënten van de polikliniek KNO en Dermatologie vanaf 1 juli 2021 zelf een online vervolgafspraak maken in MijnDZ. Trombosepatiënten kunnen al vanaf 1 mei 2021 zelf een online een afspraak maken voor bloedafname. Dit kan op een eenvoudige manier, wanneer het u uitkomt en in alle rust.

Lees voor

Online een vervolgafspraak maken via 'MijnDZ'

Heeft u de nieuwe dosseerkalender ontvangen met de hercontrole datum? En heeft u een brief van het Deventer Ziekenhuis ontvangen waarin staat dat u de volgende bloedafname afspraak zelf kunt inplannen voor de Trombosedienst?

Het Deventer Ziekenhuis heeft een in te plannen afspraak voor u klaargezet in uw MijnDZ. Log in op MIJNDZ heeft met uw DigiD code en een extra controle via sms.

Plan uw afspraak

 1. Ga naar www.dz.nl/MijnDZ. Log in met uw DigiD en sms-controle of met uw DigiD app.
  Nog geen DigiD met SMS controle of Digid app voor uzelf of zoon/dochter? Vraag deze eerst aan via www.digid.nl
 2. Ingelogd op www.dz.nl/Mijndz? Kijk op de homepage bij ‘Nog te plannen’.
 3. Kies vervolgens voor ‘Maak een afspraak’.
 4. U krijgt een overzicht van beschikbare plekken. Ga naar ‘Meer zoekopties’ en vul de
 5. gewenste datum in. Is de datum niet beschikbaar? Plan uw afspraak dan 1 dag eerder of 1 dag later.
 6. Heeft u een geschikte datum, klik dan op de knop ‘Maak deze afspraak’ en klik vervolgens op ‘Volgende’ om uw afspraak te bevestigen.
 7. U ziet een bevestigingsscherm in MijnDZ met de gemaakte afspraak. In MijnDZ kunt u bij het menu 'Mijn afspraken' de gemaakte afspraak en alle afspraakgegevens zien.

Veelgestelde vragen

 • Heeft u hulp nodig? Vraag aan iemand in uw omgeving om digitaal een afspraak te maken voor u. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de polikliniek KNO, Dermatologie of de Trombosedienst waar u een afspraak wilt maken. Ze staan voor u klaar om u te helpen.

  • Dermatologie, tel.: 0570 53 50 10
  • KNO, tel.: 0570 53 50 95
  • Trombosedienst, tel. 0570 53 50 86
 • Helaas is het niet mogelijk om voor andere spreekuren en poliklinieken een afspraak te plannen via MijnDZ. Dit heeft te maken met de afspraakspecificaties die verbonden zijn aan de reden waarvoor u komt.

 • U kunt in MijnDZ een vervolgafspraak (herhaalafspraak/controleafspraak) plannen met uw specialist/zorgverlener. Een vervolgafspraak is een afspraak bij de specialist/zorgverlener waar u voor deze klacht al onder behandeling bent. Een afspraak plannen via MijnDZ kan niet voor alle poliklinieken en spreekuren. Op dit moment kunt u alleen bij de polikliniek Dermatologie, Poliklniek KNO en de Trombosedienst online een vervolgafspraak maken.

 • Ja, u kunt de afspraak tot 24 uur van tevoren wijzigen/annuleren. Neem voor het annuleren of wijzigen van de afspraak telefonisch contact op met de betreffende polikliniek.

  • Dermatologie, tel.: 0570 53 50 10
  • KNO, tel.: 0570 53 50 95
  • Trombosedienst, tel. 0570 53 50 86
 • Als u graag bij een andere locatie/Servicepunt bloed wil laten afnemen, neem dan contact op met de afsprakenlijn. In MijnDZ is het helaas niet mogelijkheid om van servicepunt te wijzigen.

 • Als u de datum voor hercontrole niet meer beschikbaar is, plan uw afspraak dan 1 dag eerder of 1 dag later. Kan dit ook niet, neem dan telefonisch contact op met de Trombosedienst.

 • De assistente van de polikliniek KNO en Dermatologie stuurt u 6 weken voordat u weer wordt verwacht op de polikliniek KNO of Dermatologie een e-mailbericht of SMS-bericht dat u deze kunt gaan inplannen.

  Door zelf uw afspraak in te plannen, houdt u zelf de regie over uw agenda en beschikbaarheid. U kunt zelf kiezen welke dag en tijd het beste uitkomt.

 • Nee, u ziet een bevestigingsscherm in MijnDZ. Als u een geschikte datum heeft gevonden en op de knop ‘Maak deze afspraak’ klikt en vervolgens op ‘Volgende’ krijgt u een bevestigingsscherm te zien met de gemaakte afspraak.

  In MijnDZ kunt u bij het menu 'Mijn afspraken' de gemaakte afspraak en alle afspraakgegevens zien.

MijnDZ

Direct Inloggen

Herinnering SMS

Als uw mobiele nummer bij ons bekend is, dan ontvangt u 48 uur voor uw afspraak een herinnerings-sms. U vindt geen specifieke details in het sms-bericht over uw afspraak. Die vindt u in MIJNDZ bij uw afspraak.