Menu

Zelf online een vervolgafspraak maken

In het patiëntportaal MijnDZ kunnen Trombosepatienten vanaf 1 mei 2021 zelf een online een afspraak maken voor bloedafname. Dit kan op een eenvoudige manier, wanneer het u uitkomt en in alle rust.

Lees voor

Online een vervolgafspraak maken via 'MijnDZ'

Heeft u de nieuwe dosseerkalender ontvangen met de hercontrole datum? En heeft u een brief van het Deventer Ziekenhuis ontvangen waarin staat dat u de volgende bloedafname afspraak zelf kunt inplannen voor de Trombosedienst?

Het Deventer Ziekenhuis heeft een in te plannen afspraak voor u klaargezet in uw MijnDZ. Log in op MIJNDZ heeft met uw DigiD code en een extra controle via sms.

Plan uw afspraak

 1. Log in op www.dz.nl/mijndz met uw DigiD met sms-controle of met de DigiD app.
 2. Kijk op de homepage bij ‘Nog te plannen’.
 3. Vervolgens kiest u voor ‘Maak een afspraak’
 4. U krijgt een overzicht van beschikbare plekken. Ga naar ‘Meer zoekopties’ en vul de gewenste datum in. Als u de datum voor controle niet meer beschikbaar is, plan uw afspraak dan 1 dag eerder of 1 dag later.
 5. Heeft u een geschikte datum, klik dan op de knop ‘Maak deze afspraak’ en klik vervolgens op ‘Volgende’ op uw afspraak te bevestigen.

Veelgestelde vragen

 • Helaas is het niet mogelijk om voor andere spreekuren en poliklinieken een afspraak te plannen via MijnDZ. Dit heeft te maken met de afspraakspecificaties die verbonden zijn aan de reden waarvoor u komt.

 • Ja, u kunt de afspraak tot 24 uur van tevoren wijzigen/annuleren. Neem voor het annuleren of wijzigen van de afspraak telefonisch contact op met de afsprakenlijn.

 • Als u graag bij een andere locatie/Servicepunt bloed wil laten afnemen, neem dan contact op met de afsprakenlijn. In MijnDZ is het helaas niet mogelijkheid om van servicepunt te wijzigen.

 • Als u de datum voor hercontrole niet meer beschikbaar is, plan uw afspraak dan 1 dag eerder of 1 dag later. Kan dit ook niet, neem dan telefonisch contact op met de Trombosedienst.

 • Nee, u ziet een bevestigingsscherm in MijnDZ. Als u een geschikte datum heeft gevonden en op de knop ‘Maak deze afspraak’ klikt en vervolgens op ‘Volgende’ krijgt u een bevestigingsscherm te zien met de gemaakte afspraak.

  In MijnDZ kunt u bij het menu 'Mijn afspraken' de gemaakte afspraak en alle afspraakgegevens. zien

MijnDZ

Direct Inloggen

Herinnering SMS

Als uw mobiele nummer bij ons bekend is, dan ontvangt u 48 uur voor uw afspraak een herinnerings-sms. U vindt geen specifieke details in het sms-bericht over uw afspraak. Die vindt u in MIJNDZ bij uw afspraak.