Menu
Afdelingen

Borstcentrum

U heeft zelf een afwijking bemerkt in uw borst of u bent doorverwezen door het Bevolkingsonderzoek. Vaak blijkt de afwijking goedaardig te zijn.

Het Borstcentrum van het Deventer Ziekenhuis begrijpt dat u snel wilt weten waar u aan toe bent. Wij streven ernaar dat u binnen één dag terecht kunt.

Het Borstcentrum bestaat uit verschillende disciplines. Chirurgen, internisten, radiologen, pathologen, plastisch chirurgen en radiotherapeuten werken nauw samen en streven naar de beste behandeling afgestemd op uw situatie.

1

dagen wachttijd tot eerste afspraak

Contact

(0570) 53 51 80

Bereikbaarheid

08:00-12:30 uur
13:30-16:00 uur

Hoe kom ik er?

Looproute 50

Eendagsdiagnostiek

Indien u naar het Borstcentrum wordt verwezen door uw huisarts, streven wij ernaar dat u binnen 1 dag op de poli terecht kunt en binnen 24 uur de uitslag krijgt. U wordt in eerste instantie verwezen naar de poli Radiologie voor beeldvormend onderzoek. Indien aanvullend onderzoek nodig is, wordt u verwezen naar de Mammapoli Heelkunde. Lees meer in de folder over het borstonderzoek.

Goedaardige afwijkingen / mastopathie (pijn)

Bij u is een goedaardige afwijking in de borst vastgesteld of u heeft onderzoeken gehad in verband met pijnklachten in de borst. Hieronder vindt u de informatiefolders:

Aanvullend onderzoek

In enkele situaties is het maken van een mammografie en aansluitend een echo niet voldoende om de gevonden afwijkingen te kunnen beoordelen. Aanvullend onderzoek is dan noodzakelijk:

Borstkanker

Bij u is borstkanker geconstateerd. De impact hiervan is groot, echter is borstkanker vaak goed te behandelen. Wij leveren zorg die helemaal is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Meer informatie over aanvullende onderzoeken en behandelingen