Menu

State of the (he)art

Voor iedere inwoner van Salland de allerbeste cardiologische zorg. Snel, veilig, op maat. Persoonlijk en innovatief. Dat is de missie van de cardiologen van het Deventer Ziekenhuis.

Alles over de beste zorg bij hart- en vaatziekten

Voor iedere inwoner van Salland de allerbeste cardiologische zorg. Snel, veilig, op maat. Persoonlijk en innovatief. Dat is de missie van de cardiologen van het Deventer Ziekenhuis.

Op 15 november nodigen zij al ‘hun’ patiënten en andere geïnteresseerden uit in de Lebuïnuskerk in Deventer. Zij laten zien hoe snel de behandeling van hart- en vaatziekten zich in onze regio ontwikkelt. Denk aan nieuwe technieken en geneesmiddelen bij hartinfarcten en hartfalen, van pacemakers, zorg op afstand, maar ook van wetenschappelijk onderzoek, die onze diagnostiek en behandeling steeds verder doen verbeteren. Waar u beter van wordt!

De bijeenkomst – met als titel State of the (he)art 1984-2019 – wordt tevens georganiseerd in het kader van het afscheid van cardioloog Dirk Lok van het Deventer Ziekenhuis. Decennia was hij met hart en ziel actief voor zijn patiënten. Zo stond hij aan de wieg van de hartkatheterisatie, lipiden- en hartfalenpolikliniek van het Deventer Ziekenhuis. Speciale aandacht had hij voor samenwerking tussen de huisartsen en het ziekenhuis om hartfalen eerder op te merken en beter te behandelen. Verder was hij een onderzoeker in hart en nieren en richtte hij in ons ziekenhuis onder meer de Research afdeling Cardiologie op. Dit bureau is uitgegroeid tot een nationaal en internationaal gezien, gerespecteerd researchafdeling, dat echt meespeelt als het gaat om aansprekend cardiologisch onderzoek.

State of the (he)art 1984-2019
Vrijdag 15 november
Lebuinuskerk Deventer
Ontvangst: 14.00 uur
Aanvang: 15.00 uur

Belangstelling? U kunt zich hier aanmelden. Toegang is gratis.

==

Programma:

Kijk hier voor het complete programma.