Menu

Shuttleservice

Bent u slecht ter been? Of heeft u veel bagage bij zich? De shuttleservice van het Deventer Ziekenhuis brengt u van de bezoekersgarage of het parkeerterrein naar de hoofdingang.

Aanvraag via intercom

De receptie, gastenbegeleiding of secretaresse van de polikliniek kan via de beveiliging de chauffeur van de shuttle laten oproepen voor bezoekers en anders is er de blauwe knop bij de ingang van het parkeerterrein.

De shuttleservice van het ziekenhuis is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur om bezoekers en patiënten weg te brengen en/of op te halen. Reserveren is niet nodig en de shuttle is gratis.

Vrijwilligers

Wij hebben meerdere vrijwilligers die deze dienst samen verzorgen, waaronder Rudie Urbach. Hij is erg enthousiast over zijn werk voor de shuttleservice. ‘Ik spreek mensen actief aan en houd ervan om zo af en toe een grapje te maken. Ik probeer te lezen wat mensen kunnen en willen en dan voel ik aan of een grapje of praatje op zijn plaats is. We praten vaak niet over ziekte of aandoening, meestal is het een korte chit-chat over het leven. Dat is iets wat ik kan toevoegen aan de beleving of bezoek aan het ziekenhuis. We zijn wel een visitekaartje van het ziekenhuis, dus een fijn welkom is dan belangrijk’, vertelt Rudie.