Menu
Afdelingen

Medische Psychologie

De afdeling Medische Psychologie kan helpen wanneer er onbegrepen lichamelijke klachten zijn, of wanneer er een relatie is tussen lichamelijke ziekte en gedrag.

Soms kan een lichamelijke aandoening grote psychische impact hebben. Of kunnen persoonlijke problemen een lichamelijke ziekte veroorzaken of in stand houden. De afdeling Medische Psychologie geeft korte en langdurige behandelingen om het psychische welzijn te verbeteren.

Bereikbaarheid

08:00-12:30 uur
13:30-16:00 uur

Hoe kom ik er?

Looproute 5

- Hippocrates -

"Het is belangrijker om te weten wie de persoon is die een ziekte heeft, dan te weten wat voor ziekte deze persoon heeft."

Therapieland

Naast de gesprekken kunt u aanvullend gebruik maken van het e-health platform van Therapieland. Het is een beveiligde, persoonlijke online omgeving (Persoonlijke GezondheidsOmgeving) die uw behandeling kan ondersteunen middels extra informatie en oefeningen. De toegang tot het platform is onbeperkt, zodoende kunt u de module(s) herhalen en doornemen wanneer het u uitkomt. Uw therapeut kan u hiervoor uitnodigen. Therapieland heeft daarnaast een portaal voor psychologische vragenlijsten. Als onderdeel van de diagnostiek kunt u in uw mailbox een uitnodiging ontvangen om vragenlijst(en) online in te vullen.

Lees meer over Therapieland

- Huber -

“Positieve Gezondheid is het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven.”