Menu

Ontdek DZ

Overweeg je als student of scholier een baan in de zorg? Kom via onze online rondleiding en vragenuurtje op Instagram in contact met onze collega's en kom zo alles te weten over werken in het Deventer Ziekenhuis.

Werken en leren

In de week van 22 tot 27 maart is het Zorg & Welzijn week, met als thema dit jaar: ontdek de zorg. Helaas kunnen we de deuren van ons ziekenhuis niet openstellen voor een opleidingsmarkt. Dit jaar geven we via onze instagramstories een inkijkje in de taken en werkzaamheden van een aantal functies in het Deventer Ziekenhuis.

Instagramstories

Elke dag (maandag 22 tot en met vrijdag 26 maart) kijken we een dag mee met een collega. Via onze instagramstories geeft een collega een inkijkje in zijn of haar werkzaamheden. Ook vertellen onze collega's welke opleiding ze doen, waarom ze voor het Deventer Ziekenhuis hebben gekozen en hoe ze de praktijk ervaren. Daarnaast is er ook de gelegenheid om vragen te stellen. Vraag-het-de-prof dus! Verschillende functies presenteren zich. Van verpleegkundige tot operatieassistent. Wat voor werk past bij jou?

Volg ons instagramaccount