Menu
Afdelingen

Maag-, Darm- en Leverziekten

De vakgroep Maag-, Darm- en Lever (MDL) ziekten is er voor patiënten met klachten aan de spijsverteringsorganen.

De MDL-afdeling van het Deventer Ziekenhuis is erkend expertisecentrum in Nederland.

42

dagen wachttijd tot eerste afspraak

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur

Hoe kom ik er?

Looproute 53

Afspraak bevolkingsonderzoek naar darmkanker?

Patiënten voor wie een eerste afspraak is gepland, deze zal telefonisch worden afgenomen.

Uw (geplande) coloscopie gaat gewoon door.

Heeft u de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa en het Coronavirus?

De polikliniek Maag- Darm- en Leverziekten (MDL) ontvangt veel vragen van patiënten met Crohn of Colitis Ulcerosa, die ontstekingsremmende medicatie gebruiken. Een deel van deze medicijnen heeft als bijwerking een verminderde weerstand. Het voorkomen van een besmetting is daarom de eerste prioriteit. Lees de adviezen over het gebruik van deze medicatie hier.

Vermijd contact met andere mensen die hoesten, verkouden zijn of koorts hebben. Vermijd drukke omgevingen of sociale evenementen, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Hieronder valt ook het bezoek aan het ziekenhuis. Daarom worden afspraken op het polikliniek zoveel mogelijk omgezet in telefonische afspraken. Afspraken voor medicatietoediening op de infuuskamer gaan wel door. Volg de adviezen van het RIVM (https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden).

Jouw opleiding

Als arts in opleiding (Aios) kun je binnen onze vakgroep jouw (medisch) specialistische vervolgopleiding volgen. We bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en goede begeleiding en coaching.

Meer informatie