Menu
Nieuws over vriendenprojecten

Spaarvarken

2 september 2021

Onze huisbankier Rabobank Salland heeft een spaarvarken geschonken aan De Vrienden van het Deventer ziekenhuis. Het spaarvarken werd op dinsdag 31 augustus feestelijk onthuld in bijzijn van een aantal relaties van de Rabobank, de vriendenstichting en de Raad van Bestuur van ons ziekenhuis.

Donaties

Het spaarvarken staat in de centrale hal van het ziekenhuis en patiënten en bezoekers kunnen een digitale donatie doen aan de Vriendenstichting. ‘We zijn de Rabobank dankbaar voor dit unieke cadeau. Hierdoor kan iedereen die iets terug wil doen voor het ziekenhuis, een donatie doen. Je kunt heel simpel met je pinpas een bedrag overmaken’ aldus Desiree Creemers, Voorzitter Raad van Bestuur.

Een project sponsoren

Op onze Vriendenprojecten pagina vind je verschillende ‘wensen’ die vanuit patiënten, bezoekers en medewerkers van het Deventer Ziekenhuis zijn bedacht. Bedoeld als extraatje, om het bezoek of verblijf in het ziekenhuis net een beetje aangenamer te maken.

Vriendenprojecten

Doneer aan vriendenproject naar keuze

Wil je meehelpen om een project te realiseren? Doe dan meteen jouw donatie voor een project naar keuze. Bijvoorbeeld voor een portable beamer of voor onderzoek naar voedselallergie of voor live muziek aan het bed van een patiënt.

Wat fijn dat je ons project steunt. Klik hieronder op ‘Doneren’ dan open je automatisch de veilige iDEAL-betaalmodule om je donatie te voltooien.