Menu
Nieuws Lijn1

Telefonische bereikbaarheid poliklinieken aangepast

7 juli 2023

Vanaf dinsdag 11 juli wordt de telefonische bereikbaarheid van de poliklinieken aangepast.

De poliklinieken zijn dan telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag:

van 08:00 tot 12:30 uurvan 13:30 tot 16.00 uur

Tussen 12.30 uur en 13.30 uur en tussen 16.00 uur en 17.00 uur zijn de polikliniekmedewerkers alleen bereikbaar voor patiënten met medische klachten die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Patiënten die bellen kunnen dan kiezen voor optie 1 in het keuzemenu en worden doorverbonden met de betreffende polikliniek.

Overleg-/ spoedlijn

De overleg-/ spoedlijn voor de huisartsen blijft gewoon beschikbaar. Voor overleg en/of spoed kunnen huisartsen, apothekers en andere zorgverleners bellen naar het Deventer Ziekenhuis en worden via de overleglijn doorverwezen naar de betreffende polikliniek.

Beter Dichtbij
De afgelopen periode is er veel geïnvesteerd in het digitaliseren van de poliafspraken en het inzetten van de BeterDichtbij app. Patiënten kunnen nu zelf online hun poli- en/of bloedafname afspraken maken in MijnDZ. Voor het zelf plannen van een afspraak is het belangrijk dat u als huisarts altijd via Zorgdomein een verwijzing aanmaakt. Daarnaast is het voor patiënten ook mogelijk om de zorgvragen te stellen via de BeterDichtbij app.

Gerelateerde berichten

Alle informatie en communicatie tussen verwijzers en het Deventer Ziekenhuis wordt op het patiëntenportaal MijnDZ en in de toekomst op het PGO getoond. Dit geldt niet alleen voor het Zorgverlenersportaal, maar ook voor alle verwijzingen die via ZorgDomein plaatsvinden.

Naar alle Lijn1 berichten