Menu
Nieuws Lijn1

Bereikbaarheid Radiologen

20 december 2022

Na signalen vanuit de huisartsen dat de radiologen telefonisch niet meer goed bereikbaar waren, is de werkwijze herzien.

Spoed of niet

Als u wilt overleggen met een radioloog, dan kunt u contact opnemen met de administratie van het Centrum voor Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. De medewerker zal u vragen naar de reden voor het overleg. Indien u met spoed een radioloog wilt spreken, dan zal de medewerker u doorverbinden.

Als het geen spoed betreft, dan zal de medewerker vragen op welke termijn u graag een reactie wilt ontvangen. De medewerker zet de vraag vervolgens door naar de betreffende radioloog, die vervolgens per e-mail of telefonisch zal reageren. Als het geen spoed betreft, kunt u uw vraag ook per e-mail sturen naar secretariaatcrn@dz.nl

Gerelateerde berichten

Alle informatie en communicatie tussen verwijzers en het Deventer Ziekenhuis wordt op het patiëntenportaal MijnDZ en in de toekomst op het PGO getoond. Dit geldt niet alleen voor het Zorgverlenersportaal, maar ook voor alle verwijzingen die via ZorgDomein plaatsvinden.

Naar alle Lijn1 berichten