Menu
Afdelingen

MS-centrum Stedendriehoek

Gelre ziekenhuizen en het Deventer Ziekenhuis hebben een MS-centrum Stedendriehoek opgericht. Een gespecialiseerd team van zorgprofessionals legt zich toe op de behandeling en begeleiding van MS patiënten.

De intensieve samenwerking tussen de ziekenhuizen bestaat uit regulier overleg over patiënten, gezamenlijke behandelprotocollen en het gezamenlijk aanreiken van patiënteninformatie. Waar nodig overleggen de behandelaars ook met andere specialisten uit het ziekenhuis, zodat voor elke patiënten een zorgplan op maat geleverd kan worden.

Bereikbaarheid

08:00-12:30 uur
13:30-16:00 uur

Hoe kom ik er?

Looproute 81

Geen MS-infoavonden voorjaar 2022

Vanwege de oplopende corona besmettingen heeft het MS-centrum Stedendriehoek besloten om ook dit voorjaar geen infoavonden voor mensen met MS en hun naasten te organiseren. Mogelijk worden de informatieavonden nog in het najaar 2022 georganiseerd. Wanneer de data bekend zijn zal dit op de website bekend worden gemaakt.

Informatieavonden voor patiënten 2021 geannuleerd

Vanwege de Covid pandemie zijn de informatieavonden die we voor dit voorjaar hadden gepland, geannuleerd. Een digitale versie vinden we niet passen bij het karakter van deze avonden, waar de ontmoeting en de interactie tussen zorgverleners en patiënten voorop staan.

Volgend jaar is een fysieke bijeenkomst hopelijk weer mogelijk. We zullen u dan tijdig informeren over de data en de onderwerpen.

MS-centrum Stedendriehoek

  • Locatie Deventer, polikliniek Neurologie

Naast zorgverleners uit ons eigen ziekenhuis, kunt u in het MS-centrum Stedendriehoek ook één van de zorgverleners uit Gelre ziekenhuizen treffen.