Hoe log ik in?

U kunt overal gebruik maken van MijnDZ. De belangrijkste voorwaarde is dat u beschikt over een computer, tablet of smartphone met internet. U logt in met DigiD met de DigiD-app of met een controle via SMS.

Lees voor

Inloggen MijnDZ

Het patiëntportaal is niet met alle (internet) browsers goed werkend. Als u gaat inloggen adviseren wij u om Internet Explorer of Google Chrome te gebruiken.​

1. Ga rechts bovenin op www.dz.nl naar 'MijnDZ' en klik op ‘Inloggen MijnDZ’. Een nieuw scherm verschijnt. Klik op. ’Inloggen’.
  2. Kies een van de volgende opties: Ik wil inloggen ‘met de DigiD app’ of ‘met een controle via SMS’. Volg vervolgens de instructies op het scherm. Lees de gebruikersvoorwaarden aandachtig door en klik op ‘Akkoord’ als u deze accepteert en verder wilt gaan;
  3. U heeft via MijnDZ toegang tot uw persoonlijk dossier.
Hoe log ik in voor mijn kind?

Over DigiD

Om gebruik te kunnen maken van MijnDZ heeft u DigiD nodig: een persoonlijke inlogcode voor de overheid en de zorg. Met DigiD kunt u veilig gebruikmaken van alle functies op de website. Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan. Een DigiD aanvraag duurt drie tot vijf werkdagen.

Vraag hier uw DigiD aan