Menu
Patiënt

Zwemfit

Wilt u fysiek sterker worden en op een plezierige manier aan u conditie werken? Dan kan dit bij Zwemfit in het Borgelerbad in Deventer. U zwemt onder begeleiding van een zweminstructeur, de Beweegmakelaar en een bewegingsagoog van het Deventer Ziekenhuis.

Plezierig aan uw conditie werken?

Wilt u fysiek sterker worden en op een plezierige manier aan u conditie werken? Dan kan dit bij Zwemfit in het Borgelerbad in Deventer. U zwemt onder begeleiding van een zweminstructeur, de Beweegmakelaar en een bewegingsagoog van het Deventer Ziekenhuis. Er worden oefeningen in het water gedaan en u kunt onder begeleiding banen zwemmen.

Binnen de revalidatie van het Deventer Ziekenhuis is er de mogelijkheid om deel te nemen aan Zwemfit. Het trainen in het water is een goede stimulans voor het verdere herstelproces. De opwaartse kracht van het water zorgt ervoor dat u minder weegt, dit vergemakkelijkt het bewegen van het lichaam in het water. Dit maakt dat oefeningen die op het “droge” nog niet uitgevoerd kunnen worden, in het water toch mogelijk zijn. Daarbij geeft water ook een vorm van weerstand, waardoor u uw spierkracht en conditie kunt verbeteren.

Ontmoeting en ontspanning
Zwemfit is op dinsdagochtend van 10.00 uur tot 10.30 en van 10.30 tot 11.00 uur. Voorafgaand is er ruimte voor de deelnemers om elkaar te ontmoeten in de “huiskamer” bij het Borgelerbad. Aan de lange stamtafel en zithoek kunt u ervaringen uitwisselen, kan worden gelezen en zijn er allerlei spellen te spelen. De huiskamer is open van 09.30 uur tot 12.00 uur.

Contact/Adres
Voor contactgegevens van het Borgerlerbad, klik hier.