Menu
Afdelingen

Dienst Apotheek Salland

Bij de Dienst Apotheek Salland (DAS) kunt u terecht met een recept voor nieuwe medicatie na een bezoek aan de arts of na ziekenhuisopname. Daarnaast kunt u - buiten de openingstijden van uw eigen apotheek - terecht voor een genees- of hulpmiddel dat niet kan wachten tot uw eigen apotheek weer open is.

Contact

(0570) 53 65 05

Bereikbaarheid

Altijd open

Hoe kom ik er?

Centrale hal ziekenhuis

Mailadres

Ons algemene e-mailadres is info@dienstapotheeksalland.nl.
Bent u een verwijzer? Dan kunt u een e-mail sturen naar dienstapotheeksallandb.v@zorgmail.nl.

Waarvoor kunt u terecht?

De Dienst Apotheek Salland is er voor iedereen. Voor patiënten die een afspraak hebben bij de polikliniek of na een ziekenhuisopname weer naar huis gaan. Het assortiment is afgestemd op de specialistische zorg in het ziekenhuis en de Spoedpost Huisartsenzorg Deventer. Verder zijn er zelfzorgmiddelen beschikbaar, zoals pijnstillers, zalven en neusdruppels.

Vergeet niet om betaalmiddelen mee te nemen, omdat niet standaard alle middelen vergoed worden. Ook kunt u bij de Dienstapotheek Salland terecht buiten openingstijden. De prijzen voor deze zorg wijken af van de 'gewone' apotheek. Het tarief van ma t/m za tussen 18:00 - 8:00 uur en op zon- en feestdagen (de gehele dag) is per receptregel €45,71, inclusief BTW. Dit geldt niet voor het afhalen van medicatie dat eerder is aangevraagd en klaarligt. Hier leest u meer over kosten spoedzorg dienstapotheek.