Menu
Afdelingen

Dienst Apotheek Salland

Bij de Dienst Apotheek Salland (DAS) kunt u terecht met een recept voor nieuwe medicatie na een bezoek aan de arts of na ziekenhuisopname. Daarnaast kunt u - buiten de openingstijden van uw eigen apotheek - terecht voor een genees- of hulpmiddel dat niet kan wachten tot uw eigen apotheek weer open is.

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur

Hoe kom ik er?

Centrale hal ziekenhuis

Waarvoor kunt u terecht?

De Dienst Apotheek Salland is van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur een gewone apotheek en is bedoeld als aanvulling op de medicatieverstrekking van de eigen apotheek na een polikliniekbezoek. Buiten de kantooruren, dus op werkdagen van 17.00 uur 's middags tot de volgende ochtend 8.00 uur en op zaterdag, zon- en feestdagen, kunt u bij Dienst Apotheek Salland uitsluitend terecht voor spoedgevallen en zaken die echt niet kunnen wachten tot uw eigen apotheek weer open is.

Het assortiment is afgestemd met de Spoedpost Huisartsenzorg Deventer en de voorraad is beperkt. Wij verzoeken u betaalmiddelen mee te nemen, omdat niet standaard alle middelen vergoed worden. Het assortiment van DAS is beperkt. De DAS bereidt geen geneesmiddelen en wij kunnen uw medicijnen niet bij u thuis bezorgen. Voor herhalingsrecepten en grotere hoeveelheden genees- en hulpmiddelen verwijzen wij u graag naar uw eigen apotheek.