Menu
Leren

Coassistenten

Deventer is al een centrum voor onderwijs sinds de tijd dat Descartes, Erasmus en Geert Groote er studeerden. Sinds 1966 worden in ons ziekenhuis coassistenten opgeleid, we zijn daarmee één van de oudste affiliatieziekenhuizen in Nederland.

Lees voor

Affiliatiebureau

Het Affiliatiebureau regelt alle organisatorische zaken rond de coassistent. Het bureau is centraal gelegen in het Deventer Ziekenhuis. Gemakkelijk te vinden en de coassistenten zijn hier altijd welkom voor een praatje en een vraag. Duidelijk, flexibel, creatief en oplossingen op maat zijn onze uitgangspunten van de opleiding.

Vanwege de vele keuzemogelijkheden in de snel veranderende medische wereld besteden we extra aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en carrière coaching.

We zijn een topklinisch ziekenhuis en leiden elk jaar ongeveer 80 coassistenten op. Naast professionele vorming vinden wij een gezellig leven en wonen belangrijke aspecten voor het Deventer coschap.

We hopen je in Deventer te zien!

Word jij coassistent in het Deventer Ziekenhuis?

Astrid Veldkamp
Coördinator coassistenten
Deventer Ziekenhuis Academie

Tel.: 0570 53 5201
E-mail: a.veldkamp@dz.nl
Aanwezig maandag t/m donderdag

Coassistent Sjoerd

‘Wat mij het meeste aanspreekt is dat je verantwoordelijkheden krijgt die bij je passen en je bent echt onderdeel van het team. Leven is hier als coassistent ook heel leuk. Het Deventer Ziekenhuis ligt aan de rand van Deventer en is vanuit alle co-huizen nooit verder dan 10 minuten fietsen, volgens coassistent Sjoerd.

Meer weten kijk op www.deventercoassistenten.nl