Menu
Werken

Vrijwilligerswerk

In ons ziekenhuis werken veel vrijwilligers en daar zijn we bijzonder blij mee. Ze vervullen diverse taken die vaste medewerkers niet altijd kunnen doen.

Het is onze missie om bezoekers en patiënten de beste zorg en aandacht te geven tijdens hun verblijf in het Deventer Ziekenhuis en als vrijwilliger heb je hierin een hele belangrijke rol.

Extra aandacht geven staat voorop

Vrijwilligers helpen bij het ontvangen, verwijzen en begeleiden van bezoekers en patiënten. Op de verpleegafdelingen staat het activeren en extra aandacht geven voorop, bijvoorbeeld: gezelschap houden, een praatje maken, spelletjes doen, begeleiding naar het spreekuur. Allemaal speciale contactmomenten, waarbij de patiënt zich wat minder patiënt voelt.

Vrijwilliger worden?

Wij vragen van vrijwilligers een servicegerichte instelling, respect en oprechte belangstelling voor onze bezoekers en patiënten en discretie ten aanzien van privacygevoelige informatie.

Ben je betrouwbaar en behulpzaam, 18 jaar of ouder en minimaal één dagdeel per week beschikbaar? Dan kun je in aanmerking komen voor vrijwilligerswerk bij ons. Vul hiervoor het Aanmeldingsformulier voor vrijwilligers in. Zodra er een geschikte vacature is, nemen we contact met je op.

Aanmelden vrijwilligerswerk