Menu
Werken

Solliciteren

Heb je een vacature gevonden die bij je past? Herken je jezelf in het profiel en voel je je verbonden met onze kernwaarden: open, bevlogen en mensgericht? Dan ontvangen wij graag jouw reactie! Onderaan de vacature vind je de knop waarmee je direct kunt solliciteren. Graag ontvangen wij je CV en een brief waarin je aangeeft waarom je graag bij ons wilt werken en wat maakt dat jij de juiste persoon bent voor deze functie. Succes!

Gesolliciteerd. En dan?

Zodra jij je brief en CV hebt geupload en je sollicitatie is verstuurd, krijg je automatisch een bericht terug als ontvangstbevestiging. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk te laten weten of we je uitnodigen voor een gesprek. We streven er altijd naar om dit binnen twee weken na de sluitingsdatum van een vacature te doen. Het liefst eerder.

Uitgenodigd

Als je een uitnodiging hebt ontvangen omdat we nader kennis met je willen maken, staat in de uitnodiging wie hierbij betrokken zijn en in welke vorm we gaan kennismaken. Het doel is in ieder geval dat we elkaar leren kennen en kijken of er een match zou kunnen zijn.

Na dit eerste gesprek, volgt er meestal nog een tweede of een derde gesprek, een opdracht of een assessment. Dit is voor iedere functie anders.

Is er een match?

Dan gaan we graag met je in gesprek over de arbeidsvoorwaarden. We gaan er van uit dat we daar samen goed uitkomen. We vragen nog wat laatste gegevens en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarna spreken we af wanneer je gaat beginnen.

Welkom in het Deventer Ziekenhuis

Je eerste werkdag heten we je graag welkom met een leuk introductieprogramma waarin je het ziekenhuis beter leert kennen, kennis maakt met onze Raad van Bestuur én met een heleboel andere (nieuwe) collega’s!

We wensen je veel werkplezier in het Deventer Ziekenhuis!