Menu

Waar kan ik vragen stellen over MijnDZ?

Hebt u vragen over de gegevens in uw dossier? Neem dan gerust contact op met de polikliniek waar u wordt behandeld of neem uw vragen mee naar het volgende spreekuur.

Lees voor

Hebt u vragen over het inloggen?

Heeft u vragen over MijnDZ? Op www.dz.nl vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Heeft nog geen antwoord op uw vraag of heeft u een technisch probleem met MijnDZ? Stel ze dan via vragen@dz.nl of telefonisch op 0570-535353.

Heeft u vragen over uw behandeling of over uw afspraak? Neem dan contact op met uw behandelend arts of de polikliniek.

Heeft u vragen over DigiD?

Heeft u vragen over het inloggen met DigiD? Neem dan contact op met DigiD via www.digid.nl/contact of bel naar 088-123 65 55 (op werkdagen tussen 08:00 en 22:00 uur).

Als u (nog) niet zo handig bent met een computer of wanneer u hulp nodig hebt bij het aanvragen van een DigiD, dan kunt u bij uw gemeente of bij de bibliotheek in uw buurt vragen wie u hierbij kan helpen. De meeste bibliotheken bieden een “Digisterker-cursus” aan. Hierin leert u een DigiD aan te maken en uw weg te vinden op websites van de overheid en andere organisaties zoals het ziekenhuis.

Meer uitleg over DigiD

Op de website van Steffie vindt u stap-voor-stap uitleg over aanvragen en gebruiken van DigiD, in meerdere talen. U kunt er ook oefenen met inloggen.