Ik heb een OEPS melding MijnDZ? Wat te doen?

Na het inloggen op MIjnDZ kan het voorkomen dat onderstaande melding zichtbaar wordt. Dit heeft te maken met de browsegeschiedenis.

Lees voor

Wis uw browsegeschiedenis

Wanneer op ‘Home’ gedrukt wordt, wordt u doorgeleid naar MijnDZ. Om de melding te voorkomen moet u de browsegeschiedenis van uw telefoon, tablet, laptop of computer wissen.

Stap 1: open de internetbrowser op de telefoon/tablet/laptop/computer.

Stap 2: klik in het scherm rechtsboven op de drie bolletjes die onder elkaar staan.

Stap 3: klik op Geschiedenis (en eventueel nog een keer op Geschiedenis).

Stap 4: klik op ‘browsegeschiedenis wissen’ (afhankelijk va het device staat dit link of bovenin het scherm).

Stap 5: selecteer vervolgens hoeveel geschiedenis je wilt verwijderen.

Stap 6: klik op gegevens wissen.

Meer informatie