Menu

Eerste afspraak en vervolg

​U meldt zich aan de balie van het Paramedisch Centrum met uw patiëntenpas. De secretaresse geeft u verdere instructies. Uw behandelend fysiotherapeut zal kennis met u maken en doet een fysiotherapeutisch onderzoek. Na onderzoek van de klacht(en) worden met u de behandelmogelijkheden besproken. Gezamenlijk wordt er een behandelplan voor u gemaakt. Het is belangrijk dat u weet hoe de behandeling eruit gaat zien en dat u hiermee akkoord gaat. Er wordt een afspraak gemaakt over de duur van iedere behandeling, hoe vaak u per week moet komen en hoe lang de totale behandelduur ongeveer zal zijn. Bij de 1e behandeling mag u altijd iemand meenemen.

Lees voor

Vervolgbehandelingen

Vervolgbehandelingen kunnen zowel individueel als groepsgewijs plaatsvinden, afhankelijk van de te behandelen klacht en uw behandelplan. De voortgang van uw behandeling wordt regelmatig met u besproken en zonodig bijgesteld. Tevens brengt uw behandelend fysiotherapeut de verwijzend arts op de hoogte van de resultaten van uw behandeling. Er bestaat de gelegenheid om te douchen. Handdoeken zijn aanwezig.

Vragen en klachten

Het is natuurlijk goed mogelijk dat u vragen hebt over de behandeling of dat er onduidelijkheden zijn. Uw therapeut geeft graag antwoord op al uw vragen. De afdeling hecht veel waarde aan een goede behandeling en aan goed contact met patiënten. Toch kan het voorkomen dat u niet altijd helemaal tevreden bent. Problemen rondom uw behandeling kunt u het beste direct bespreken met uw behandelaar. Worden uw problemen niet naar tevredenheid opgelost, lees dan meer over klachtenopvang in het Deventer Ziekenhuis.