Menu

Harfsen

We brengen onze zorg graag dichtbij. Dat scheelt een reis naar het ziekenhuis in Deventer. Daarom bieden we op diverse plaatsen in Salland onze servicepunten voor bloedafname, natuurlijk ook in Harfsen.

Adres

Ons Gebouw
Sporkehout 6
7217 TN Harfsen

In verband met het coronavirus is het servicepunt bloedafname gesloten van vrijdag 20 maart tot 6 april.

Alleen in geval van medische noodzaak en spoed, beoordeeld door uw behandelend arts of verloskundige, zal er bij patiënten bloed afgenomen worden. Als de (controle) afspraak bij uw huisarts of specialist is verplaatst, dan wordt de bloedafname ook naar een later tijdstip te verplaatst.

Dit zijn de posten waar u terecht kunt:

Trombosedienst

Als de bloedafname voor de trombosedienst normaal gesproken bij u thuis wordt afgenomen, dan wordt er door de trombosedienst voorafgaand aan de afspraak telefonisch contact met u opgenomen. Mocht u normaal gesproken voor de trombosedienst naar een servicepunt bloedafname gaan en uw gebruikelijke servicepunt gaat sluiten dan wordt er door de trombosedienst contact met u opgenomen om afspraken te maken over de bloedafname.

Is uw gebruikelijke servicepunt waar u bloed laat afnemen voor de trombosedienst open, dan kunt u naar dit servicepunt, mits u geen klachten heeft. Heeft u wel klachten, neemt u eerst contact op met de trombosedienst, tel.: 0570 53 50 86.