Menu
Patiënt

Samen maken we het verschil

In een ziekenhuis kom je meestal niet voor je plezier. De Vrienden van het Deventer Ziekenhuis willen het bezoek of verblijf van patiënten aangenamer maken. Door extraatjes te realiseren als aanvulling op de medische zorg en begeleiding. En bij te dragen aan projecten die de zorg van vandaag en de toekomst nog beter maken. Helpt u mee? Samen maken we het verschil.

Vrienden van het Deventer Ziekenhuis

Als je met zorg te maken krijgt, dan komen er vaak ook zorgen bij kijken. Klein of groot, om je eigen gezondheid of die van een ander. We weten hoe dat is en doen er dus alles aan om je op je gemak te stellen en je te helpen. Dat doen we met aandacht. Met Sallandse aandacht. Hier kijken we naar elkaar om. Zo doen we dat ook in het Deventer Ziekenhuis. We voelen ons verbonden met jou, je familie en de omgeving waarin je woont. Dat betekent dat we kijken naar jou en de mensen om je heen. Niet alleen je ziekte of aandoening. Maar jouw leven, daar begint het voor ons.

Sallandse aandacht

Met Sallandse aandacht willen zorgverleners van het Deventer Ziekenhuis - elke dag weer- een stapje extra zetten voor de patiënt en zijn of haar familie. Het is een manier van doen, die als het ware in het DNA zit van onze organisatie.

Toch zijn er ook extraatjes waarvoor we de hulp inschakelen van onze Vrienden. Want sommige dingen kosten nou eenmaal geld. En kunnen niet uit het reguliere zorgbudget worden gefinancierd. De Vrienden van het Deventer Ziekenhuis kunnen een sponsoractie opzetten of schakelen de hulp in van betrokken inwoners en bedrijven uit Salland.

Meer weten?